ACTUALITATEFostul consilier al lui Vlad Voiculescu, Vlad Mixich, sugerează ca Președintele Iohannis...

Fostul consilier al lui Vlad Voiculescu, Vlad Mixich, sugerează ca Președintele Iohannis să facă PRESIUNI asupra Patriarhului Daniel pentru o „intervenție limpede” în favoarea vaccinării

Dr. Vlad Mixich, fost consilier al lui Vlad Voiculescu și fost jurnalist la hotnews, a declarat într-un interviu că Biserica ar trebui să se implice mai mult în campania de vaccinare, mai ales în zonele rurale.

El a spus că ar fi timpul ca Biserica Ortodoxă Română „să dea înapoi statului român o parte din sprijinul legal și financiar pe care l-a tot primit în ultimele decenii sub forma sprijinirii limpezi a campaniei de vaccinare”.

„Pe lângă ce spuneam mai devreme, cred că a venit momentul ca Biserica, mă refer la instituție, să dea înapoi statului român o parte din sprijinul legal și financiar pe care l-a tot primit în ultimele decenii sub forma sprijinirii limpezi a campaniei de vaccinare.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

În faza în care suntem, Biserica poate fi unul dintre cei mai eficienți susținători ai vaccinării în special în rural. Biserica este o instituție foarte ierarhizată unde predica unui înalt ierarh care îndeamnă foarte limpede la vaccinare, clar și fără resturi cum a făcut de exemplu Papa Francisc în lumea catolică sau Arhiepiscopul Calinic al Argeșului în lumea ortodoxă, această predică să fie obligatoriu citită în fiecare parohie din țară, ajungând astfel chiar în cele mai retrase sate”, a declarat Mixich în cadrul unui interviu acordat g4media.

De asemenea, el a sugerat că ar trebui ca Președintele Iohannis și Premierul Florin Cîțu să se folosească „greutatea funcției” pentru a adresa „o astfel de cerere de ajutor. Căci aici este cheia salvatoare pentru comunitățile rurale mici sau mai retrase”.

 Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

Vlad Mixich, fost consilier personal al Ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, a criticat dur participanții la protestele de la nivel național împotriva restricțiilor, pe care i-a numit „prostani-manipulați”.

În acest moment, Mixich este expert independent numit de Parlamentul European în consiliul de administrație al Agenției Europene pentru Securitate și Sănătate în Muncă.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

5 COMENTARII

  1. Da, să transformăm și Biserica in agent publicitar al corporațiilor tehnice cu probleme mari de etică medicală, așa cum am tranbsformat statul. Mixich e mercenar cu state lungi, omul e plătit numai de ONG-uri care mai de care mai pompoase. Ca ONg-ist omul nu are conștiință ci doar urmează linia. Dacă mâine ar primi bani să laude Biserica, ar lăuda-o, așa ar fi cool. Dar in general banii vin de altundeva

  2. Cum ești un om liber cu atâția bolnavi și morți în jurul tău ?
    Cum ești un om liber când soliciți sponsorizare ,bani pentru site-ul tău în lupta de manipulare a tinerilor a credinței lor în Dumnezeu are ne-a îndrumat să fim liberi ,dar nu și proști .Și să nu avem încredere în profeții falși manipulatori.

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...