ACTUALITATE Filmul de animație „O poveste despre Vlad Țepeș Drăculea” a câștigat marele...

Filmul de animație „O poveste despre Vlad Țepeș Drăculea” a câștigat marele premiu la RATMA Film Festival din Marea Britanie

Filmul de animație „O poveste despre Vlad Țepeș Drăculea”, realizat de Elena Ciolacu după un scenariu de Vasile Lupașc Sfințeș a câștigat marele premiu la festivalul internațional RATMA, au anunțat organizatorii.

Filmul prezintă o scurtă istorie pe care Ștefan cel Mare o spune copiilor despre Vlad Țepeș, vărul său.

RATMA Film Festival este un concurs pentru filmele scurte, de maxim 10 minute, realizate de producători independenți. Festivalul se desfășoară de-obicei în Marea Britanie, dar anul acesta a avut loc online din cauza condițiilor binecunoscute.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Elena Ciolacu este o binecunoscută ilustratoare româncă, realizatoare de romane grafice și animații.

„O poveste despre Vlad Țepeș Drăculea” este inspirată din romanul istoric de succes, „Răstignit între Cruci”, de Vasile Lupașc Sfințeș.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 8.312 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Cele mai citite

Articole relaționate