luni, octombrie 2, 2023
ACTUALITATEFestival pentru românii care IUBESC viața la țară, în satul Homorâciu din...

Festival pentru românii care IUBESC viața la țară, în satul Homorâciu din Prahova

În perioada 8-10 septembrie 2023, în satul Homorâciu din județul Prahova se desfășoară festivalul „Mutat la țară – FEST”.

Festivalul este organizat de Andy Hertz, fondatorul comunității „Mutat la țară- viața fără ceas”, dedicat oamenilor care au ales să trăiască în mediul rural.

„Vă invităm să deschidem împreună pagini noi din cartea vieții la țară, o lume care nu e doar un vis, o lume în care nu doar sunetele spun povești, o lume care nu este doar despre trecut, ci, mai mult, rămâne o soluție pentru viitor, un tărâm minunat în care mulți dintre noi am ales deja să trăim și să ne creștem copiii”, a spus Andy Hertz.

Potrivit organizatorilor, festivalul își propune să sărbătorească, să susțină și să promoveze viața la țară în toată splendoarea și autenticitatea ei, prin aducerea împreună a comunităților rurale, a meșterilor tradiționali și a iubitorilor de tradiții românești din tot locul.

La festival, anunță organizatorii, vor participa meșteri populari și artizani, pietrar, sobari, meșteri în șindrilă, tanti Lizeta, de 85 ani, care țese la război, meșteșugar în piele, olar, sculptori și pictori care vor încânta vizitatorii cu creațiile lor tradiționale.

De asemenea, se vor organiza ateliere creative și spectacole de muzică, teatru și poezie care vă vor purta în lumea artei și culturii românești.

La festival se va organiza și un târg de produse tradiționale, de la semințe țărănești, legume, fructe, miere, dulcețuri și murături, până la săpunuri, bijuterii făcute manual, cărți, picturi, opinci, fluiere, tocătoare pictate.

Mai multe informații despre festival sunt disponibile pe site-ul organizatorilor.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate