marți, aprilie 16, 2024
ACTUALITATEFaptul că oamenii primesc numele de familie după tată este o tradiție...

Faptul că oamenii primesc numele de familie după tată este o tradiție „discriminatorie și dăunătoare pentru identitatea” copilului, a decis Curtea Constituțională de la Roma

Copiii italieni ar trebui să primească numele de familie ale ambilor părinți, a decis Curtea Constituțională de la Roma, modificând astfel tradiția prin care toți nou-născuții sunt numiți automat după tatăl lor, informează agenția Reuters.

Actuala practică este „discriminatorie și dăunătoare pentru identitatea” copilului, a precizat instanța supremă din Italia într-un comunicat, adăugând că ambii părinți ar trebui să aibă posibilitatea de a alege numele de familie ale copiilor lor.

Copiii ar trebui să primească numele de familie ale ambilor părinți în ordinea decisă de aceștia, cu excepția cazului în care părinții se pun de acord ca fiii sau fiicele lor să primească doar unul dintre nume, a adăugat Curtea Constituțională a Italiei.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Noua legislație, care urmează să fie aprobată în Parlament, va fi necesară pentru a pune în aplicare această decizie. Ministrul italian al Familiei, Elena Bonetti, a scris pe Facebook că Guvernul de la Roma va sprijini pe deplin Parlamentul în acest proces de legiferare. Totodată, ea consideră că această măsură este „prioritară și urgentă”.

„Trebuie să dăm substanță [acestei decizii]… și este o sarcină prioritară și urgentă pentru politicieni să facă acest lucru”, a precizat ea, adăugând că părinții ar trebui să aibă responsabilități egale în creșterea copiilor.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

  1. Revolutie culturală făcută de judecătorii lui Soros, asta e sistemul: crești o generație de judecători pe granturi și puf și din ei ajung la Curtea Constitutională. Apoi incepi revolutia culturală de sus in jos, 10 oameni ajung să schimbe radical textura societății pe argumente sclifosite

    Deocamdată nu pot obliga oamenii așa că sugestia ar fi : cine are o femeie care vine cu pretenții din astea , să o schimbe din prima și să ia una care nu are draci ideologici in ea, că oricum e greu să tii un cuplu și o familie. Dacă mai dai pe una din asta acrită de feminism, iti iei pe cap scorpie ideologică sa iti ajungă toată viața.

    Bărbatul trebuie sa isi iubească și să isi protejeze soția și copii, insă dacă iei o isterică ideologizată o să dormi in pat și cu feminismul nu doar cu femeia. Consum de nervi inutil, divorț previzibil

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE