vineri, martie 1, 2024
ACTUALITATEFamilia lui Claudiu Iordache acuză că revoluționarul a murit din cauza „protocolului...

Familia lui Claudiu Iordache acuză că revoluționarul a murit din cauza „protocolului lui Arafat”

Familia cunoscutului revoluționar, Claudiu Iordache, afirmă, că acesta a murit din cauza „protocolului lui Arafat”, se arată într-un articol publicat pe siteul acestuia și semnat de soție și cei doi copii.

„Ar fi putut fi astăzi lângă noi dacă nu ar fi existat un protocol al distrugerii, un protocol al crimei, „protocolul lui arafat”, nelegal, neconstituțional, asemenea stărilor de “urgență” și de “alertă” care l-au instaurat și asemenea tuturor actelor emise de autoritățile prea-iubitoare de binele oamenilor în acești doi ani în care au distrus o lume, au schimbat destine, au curmat viața atâtor oameni buni!”, a scris familia acestuia.

Ei acuză faptul că lui Iordache i-a fost „scurtată viața” de protocolul impus de Raed Arafat.

„Claudiu Iordache a fost una dintre victimele „protocolului lui arafat”, una dintre victimele dictaturii sanitare care a dus la distrugere România începând cu primăvara lui 2020! Celui care s-a ridicat împotriva dictaturii regimului ceaușescu în Decembrie 1989 în Timișoara i-a fost scurtată viața de către dictatura lui arafat și a tuturor celor care au condus România în ultimii doi ani și jumătate: președinte, prim-miniștri, miniștri, autorități centrale, autorități locale, sustinuți în acțiunile lor de media mainstream, de medici, de „influenceri”, de directori de instituții și firme, de oamenii obișnuiți care s-au isterizat că vor dictatură pentru a se simți în siguranță, de toți cei care, sub pretextul acțiunii pentru „salvarea de vieți” și pentru „binele public”, au contribuit la toată această distrugere, la toată această suferință, la uciderea atât de multor oameni!”, a mai scris familia lui Claudiu Iordache.

Pe 22 noiembrie 2021, revoluționarul Claudiu Iordache, unul dintre eroii revoltei anti-comuniste de la Timișoara din 1989, a trecut la cele veșnice. Înainte să moară, el acuza faptul că regimul din 2021 era mai „represiv decât al lui Ceaușescu”.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

2 COMENTARII

  1. Cu riscul de a fi cenzurat ,cum s-a mai intamplat de multe ori la acest site patriotic si crestin ,indraznesc sa spun ca dl CI a fost doar o unealta care s-a lasat folosita in scopuri oculte .Cand unealta a ruginit a fost data la casare.Personaje precum Arafat,Banescu,Aurescu sunt de neclintit amintindu-ne de Ana Pauker,Theohari Georgescu,Alexandru Draghici si altii.Istoria se repeta doar personajele sunt altele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE