ACTUALITATEExpert în vaccinare, fost angajat în fundația lui Bill Gates, spune că...

Expert în vaccinare, fost angajat în fundația lui Bill Gates, spune că folosirea vaccinurilor pentru a combate pandemia de Covid-19 împiedică dezvoltarea imunității de turmă

Profesorul Geert Vanden Bossche, un expert și consultant în vaccinare, a publicat o lucrare în care critică folosirea vaccinării în timpul pandemiei de covid-19.

Geert Vanden Bossche nu poate fi acuzat de scepticism în ceea ce privește vaccinarea, lucrând în acest domeniu, ani de zile, în cadrul unora dintre cele mai mari companii medicale din lume: a activat opt ani în cadrul companiei GlaxoSmithKline, un an la Novartis Vaccines & Diagnostics, ba chiar  trei ani și 2 luni în cadrul Bill & Melinda Gates Foundation în cadrul unui departament care se ocupa cu descoperirea vaccinurilor dar și șapte luni la Centrul German pentru Cercetări despre Infecții. CV-ul impresionant al expertului este aici.

Scurta sa lucrare se numește „Știința din spatele consecințelor catastrofale ale intervenției umane necugetate în pandemia Covid-19” și a fost publicată pe Twitter de către Geert Vanden Bossche. Textul poate fi consultat aici.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Nu pot să subliniez suficient cât de pasionat sunt față de folosirea vaccinurilor, dar nu pot accepta că folosim vaccinuri, care, în loc să încetinească pandemia de covid-19, riscă acum să o agraveze în mod dramatic.

Tulpina originală cauza doar simptome ușoare sau niciun simptom în cazul majorității oamenilor sănătoși. Deci, înainte de a recomanda administrarea oricărui tip de vaccin Covid-19 tuturor, trebuie să ne asigurăm că vaccinul va reduce rata mortalității și mortalitatea în sine la un nivel mai scăzut decât ratele așteptate să se producă dacă pandemia ar fi lăsată să-și desfășoare cursul natural.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Este chiar mai simplu: dacă s-ar analiza dinamica unei pandemii cauzate de infecție naturală, (cum ar fi pandemia de gripă din timpul Primului Război Mondial), devine evident că prețul plătit în vieți omenești nu este mai ridicat decât ceea ce este strict necesar pentru ca virusul să se perpetueze. Fără intervenția umană, o pandemie sfârșește în imunitate de turnă. Asta lasă deschisă posibilitatea pentru ca virusul să devină endemic cu apariții neregulate (cum vedem de-obicei cu virusul gripal). Nicio pandemie nu a ținut mai mult de doi ani, nici măcar Gripa Spaniolă sau Gripa Porcină și odată ce imunitatea de turmă este stabilită, resurgența virusului este controlată de sistemul nostru imunitar datorită memoriei întâlnirii anterioare cu virusul”, a scris el.

Olandezul scrie că pentru un vaccin să fie eficient ar trebui să mărească viteza apariției imunității de grup.„ Cu toate astea, vedem exact opusul: vaccinurile nu sunt capabile să prevină răspândirea virală de către cei care au făcut vaccinul expuși la tulpine foarte infecțioase. Asta împiedică dezvoltarea imunității de turmă”, a notat specialistul.

„În concluzie: în timp ce vaccinarea poate ajuta la protejarea momentană a unui individ, vaccinarea în masă a indivizilor în timpul apogeului unei pandemii va înrăutăți situația globală prin încurajarea virusului de a selecta mutații specifice care îi permit să depășească obstacolele imunologice „suboptale”. Ca și consecință, populația globală va trebui probabil să se ocupe de o versiune mai rea a virusului și o situație medicală mai dificilă decât mai devreme în pandemie. Ar trebui să nu mai folosim profilactic vaccinurile convenționale în cadrul campaniilor de vaccinare în masă anti Covid-19 în derulare.”

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...