ACTUALITATEEXCLUSIVITATE | Dr. Pavel Chirilă spune că atacurile împotriva clinicii Nera și...

EXCLUSIVITATE | Dr. Pavel Chirilă spune că atacurile împotriva clinicii Nera și a camerei hiperbare sunt minciuni: Nevoia de Adevăr

Dr. Pavel Chirilă face prima declarație publică, după cazul lui Petrică Mîțu Stoian și acuzele aduse Clinicii Nera, pe care a fondat-o.

Reputatul medic, cu o experiență de peste 50 de ani, spune că presa s-a năpustit cu minciuni asupra clinicii Nera, așa cum a făcut-o și acum 30 de ani în cazul spitalului „Christiana”. În final, afirmă domnia sa, adevărul va triumfa.

Clinica Nera, Primul Centru Recuperare Oncologică din România, o rază de speranță pentru bolnavii de cancer și leucemie, a fost inaugurat în 2020, după 10 ani de eforturi ale dr. Pavel Chirilă.

Textul acestei declarații apare în exclusivitate, pentru cititorii R3media:

Christiana – Nevoia de Adevăr, Ce a fost și ce a rămas

„Întinzând dreapta Ta spre vindecare, fă Doamne ca boala robilor Tăi să fie prilej de tămăduire a sufletului, de mărire a credinței, nădejdei și dragostei”

Christiana – nevoia de adevăr, a fost un spital ca oricare altul. Nu se făceau chiuretaje și nici întreruperi de sarcini. Într-o zi de luni am fost vizitat de o echipă de ziariști.

– Ce este spitalul CHRISTIANA? m-au întrebat

– Un spital obișnuit. Atîta că nu se fac chiuretaje și nici întreruperi de sarcini (?!)

– Păi nici în altă parte nu se fac chiuretaje de sarcini și nici întreruperi de sarcini (?!)

Ulterior a fost foarte atent controlat… Într-o altă zi, o echipă ministerială a dorit să vadă infirmierele care lucrau la bolnavii din teren. Echipa a mers la o bolnavă oarbă.

– Este adevărat că Dr. Chirilă vă trimite infirmiera acasă?
– Este adevărat, dacă îl mai lasă cei de la Ministerul Sănătății.

Așa arăta spațiul inițial. Din el a rămas un azil de bătrâni.

Pe banii unui azil de bătrâni din Elveția s-a ridicat azilul de bătrâni CHRISTIANA. Din restul spitalului nu a mai rămas nimic. Doar niște schițe frumoase a unei clinici mari și generoase, a unei policlinici, a unei clinici de geriatrie și o biserică – care între timp (după 10 ani) a devenit funcțională (fig.1).

Pe frontispiciul mănăstirii a fost scris în epoca inițială, un număr de ctitori. Doctorul Chirilă Pavel nu a fost menționat.

După ce o pacientă s-a sesizat și a spus că îi va atrage atenția Prea Fericitului Teoctist, textul a fost schimbat și a apărut cu „Doctorul Chirilă”.

Au trecut anii. Am crezut că a rămas puțin din ce a fost. Recent, un pacient a fost primit în clinica NERA, unde a stat 12 ore, în care a declarat că s-a simțit bine. Datorită unei expectorații ușoare cu sânge a fost trimis la Spitalul Oravița unde expectorația s-a remis. Bolnavul a dorit să revină la clinică, dar medicul de gardă a insistat să meargă la Spitalul Reșița pentru investigații imagistice. Pe drum spre spital s-a simțit bine, după mărturia asistentei de pe salvare. După ce a ajuns la Spitalul Reșița (după cca 16 ore), bolnavul a murit.

Din această întâmplare, presa a scris numai despre Clinica Nera. Nu a scris nimic despre Spitalul Reșița. Presa a uitat să mai scrie despre cei cca 600 de bolnavi salvați la Clinica Nera, mulți din spitalele de stat.

În rezumat, camera hiperbară este folosită cu succes în Occident, mărturie fiind foarte multe studii pozitive, iar statistica de la Clinica Nera vorbește de la sne, dar și pacienții care ne-au trecut pragul sunt mărturie.

Noi vrem să spunem că în Occident există 200 de laboratoare de medicină hiperbară și că primul laborator datează de aproape 100 de ani.

De fapt, presa a căutat asocierea cu lumea politică, fiind foarte agresivă, au venit la noi acasă, ne-au filmat, ne-au agresat, dar au plecat.

Au rămas minciunile, care la fel ca în cazul Christiana se vor dovedi, adevărul fiind mai presus.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

  • Iulian Capsali: Nu mai căutați apa în nisipIulian Capsali: Nu mai căutați apa în nisip
    Eșecul României în relația cu UE trebuie decontat de SRI și SIE, instituții care dirijează toată politica internă (probabil toate partidele parlamentare și multe extraparlamentare), externă, presa, și patronează dezastrul… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

  1. o să distrugă și clinica hiperbară apoi o să facă ei afaceri cu clinica hiperbară și presa o să scrie ce minunată e camera hiperbară. cat timp ei caștigă bani.

    de altfel uitati vă pe net, in Occident e ceva foarte folosit și apreciat. E mai greu să mintă jurnaliștii șpăgai de la Libertatea și Adevărul, pressone sau preshub (finanțate de ambasada sua sau un milionar american).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate