ACTUALITATEEurodeputată italiană, amenințată că va fi violată în propria casă după ce...

Eurodeputată italiană, amenințată că va fi violată în propria casă după ce s-a opus construcției unei moschei la Milano

Silvia Sardone, eurodeputat italian din partea Ligii, a fost amenințată de către persoane necunoscute după ce a anunțat că se opune construcției unei moschei în Milano, informează liberoquotidiano.

„Fiică de cățea, vom intra peste tine în casă și te vom viola, noi străinii”, a sunat unul dintre mesajele primite de politicianul italian.

„Aceste amenințări cu violul și cu moartea nu mă vor opri să denunț riscurile pentru oraș. Am mandat deja avocatul să denunțăm acești oameni. Această administrație, ca și precedentele, a demonstrat un laxism celebru în privința înfruntării islamismului, consimțând la abuzuri de toate felurile. Noi cerem doar ca să nu se meargă împotriva voinței cetățenilor care se opun construcției moscheii în Via Novara”, a reacționat femeia de 37 de ani.

Intenția autorităților de a construi o moschee în Via Novara a fost întâmpinată cu proteste din partea localnicilor, organizându-se strângeri de semnături pentru a fi înmânate municipalității.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 16.620 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Alătură-te R3media și pe Telegram

Pentru că știm cât de important este să primești cât mai ușor știrile și informațiile de care ai nevoie, te invităm să accesezi canalul...

Articole relaționate

Cele mai citite