ACTUALITATEEurodeputată italiană, amenințată că va fi violată în propria casă după ce...

Eurodeputată italiană, amenințată că va fi violată în propria casă după ce s-a opus construcției unei moschei la Milano

Silvia Sardone, eurodeputat italian din partea Ligii, a fost amenințată de către persoane necunoscute după ce a anunțat că se opune construcției unei moschei în Milano, informează liberoquotidiano.

„Fiică de cățea, vom intra peste tine în casă și te vom viola, noi străinii”, a sunat unul dintre mesajele primite de politicianul italian.

„Aceste amenințări cu violul și cu moartea nu mă vor opri să denunț riscurile pentru oraș. Am mandat deja avocatul să denunțăm acești oameni. Această administrație, ca și precedentele, a demonstrat un laxism celebru în privința înfruntării islamismului, consimțând la abuzuri de toate felurile. Noi cerem doar ca să nu se meargă împotriva voinței cetățenilor care se opun construcției moscheii în Via Novara”, a reacționat femeia de 37 de ani.

Intenția autorităților de a construi o moschee în Via Novara a fost întâmpinată cu proteste din partea localnicilor, organizându-se strângeri de semnături pentru a fi înmânate municipalității.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate