News ȘTIRI Eurodeputată italiană, amenințată că va fi violată în propria casă după ce...

Eurodeputată italiană, amenințată că va fi violată în propria casă după ce s-a opus construcției unei moschei la Milano

Silvia Sardone, eurodeputat italian din partea Ligii, a fost amenințată de către persoane necunoscute după ce a anunțat că se opune construcției unei moschei în Milano, informează liberoquotidiano.

„Fiică de cățea, vom intra peste tine în casă și te vom viola, noi străinii”, a sunat unul dintre mesajele primite de politicianul italian.

„Aceste amenințări cu violul și cu moartea nu mă vor opri să denunț riscurile pentru oraș. Am mandat deja avocatul să denunțăm acești oameni. Această administrație, ca și precedentele, a demonstrat un laxism celebru în privința înfruntării islamismului, consimțând la abuzuri de toate felurile. Noi cerem doar ca să nu se meargă împotriva voinței cetățenilor care se opun construcției moscheii în Via Novara”, a reacționat femeia de 37 de ani.

Intenția autorităților de a construi o moschee în Via Novara a fost întâmpinată cu proteste din partea localnicilor, organizându-se strângeri de semnături pentru a fi înmânate municipalității.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 3.440 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Cele mai citite

Articole relaționate