joi, mai 23, 2024
ACTUALITATEElon Musk și-a pus câinele în funcția de director al companiei Twitter....

Elon Musk și-a pus câinele în funcția de director al companiei Twitter. Noul CEO al Twitter este grozav. Mult mai bun decât celălat tip!

Elon Musk a postat pe Twitter o fotografie care îl înfățișează pe câinele său Floki, din rasa Shiba Inu, stând pe scaunul directorului general al companiei sub titlul: „Noul CEO al Twitter este grozav”, informează Libertatea.ro.

Miliardarul a precizat că și-a angajat câinele pentru a-l înlocui în funcția de CEO al Twitter. „Noul CEO al Twitter este grozav. Mult mai bun decât celălat tip!”, a scris Elon Musk, referindu-se chiar la propria persoană. Elon Musk a afirmat cu încredere că animalul este „perfect pentru slujbă”, „este super cu cifrele!” și „are stil”.

Reacțiile internauților nu au întârziat să apară: „Bănuiesc că a fost singurul suficient de nebun pentru a accepta postul”. Elon Musk a răspuns imediat: „Este perfect pentru job”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

La finalul anului trecut, Elon Musk afirma că va conduce echipele de software și servere doar până când va găsi „pe cineva suficient de nebun” pentru a-l înlocui. Reacția miliardarului a venit în urma sondajului în care 57,5% dintre respondenți au spus că Musk ar trebui să demisioneze din funcția de CEO al Twitter.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

2 COMENTARII

 1. Caligula imperator
  Și-a făcut calul senator!
  Petru Groza mai sinistru
  A făcut un bou ministru!
  (Pastorel Teodoreanu)
  Pe Groza înlocuiți-l cu cine vreți voi !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE