ȘTIRIVIDEO | Dr. Virgil Păunescu, Academia de Științe Medicale: Trăim o perioadă...

VIDEO | Dr. Virgil Păunescu, Academia de Științe Medicale: Trăim o perioadă pe care o putem eticheta fără să greșim drept dictatură medicală, impusă de Big Pharma. Tot ceea ce i se prezintă marelui public este distorsionat

Unul dintre cei mai reputați medici imunologi din România, vicepreşedintele Academiei de Ştiinţe Medicale şi coordonatorul Centrului OncoGen, prof.univ.dr. Virgil Păunescu, a spus că trăim o perioadă de dictatură medicală, impusă de marile companii farmaceutice.

Doctorul Păunescu a spus că tot ce se prezintă în mass-media este distorsionat. „Această perioadă pe care o trăim și pe care o putem eticheta fără să greșim drept dictatură medico-economică impusă de Big Pharma face ca toate informațiile care se vehiculează să fie distorsionate” a spus imunologul la emisiunea EVZ.play, într-un interviu acordat fostului șef al CNAS, dr.Lucian Duță, scrie Inpolitics.

„Tot ceea ce i se prezintă marelui public este distorsionat. Specialiștii sunt tăiați de la aparițiile TV. Toate informațiile sunt cu grijă selectate și manipulate, inclusiv știința este manipulată. Dacă se făcea un studiu am fi constatat că trebuie să vaccinăm mai puțin decît vaccinăm, dar altfel ce să faci cu cele 120 de milioane de doze? Trebuie să le facem, pentru că altfel ele se vor constitui în prejudiciu”, a mai zis medicul.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

Vocea dr. Păunescu, care nu poate fi acuzat de „anti-vaccinism” se alătură altora, precum a legendarului sportiv Helmuth Duckadam, care vorbesc despre dictatura medicală.

Citești și ajuți!Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

Reputatul cercetător a spus că dacă pe vremuri exista „internaționala comunistă”, acum avem „internaționala vaccinării”.

Avem un grup de ”cîntăreți” care cîntă noua Internațională, cea a vaccinării. Datorită acestei dictaturi – cine nu ”cîntă” noua Internațională o pățește! – medicii și populația nu raportează efectele secundare. Eu cred că nu avem nici 1% din efectele secundare raportate. Medicii preferă, de teamă, să nu raporteze complicațiile. Le e frică, da. Eu cred că nu am stat de vorbă între patru ochi cu vreun medic care să nu îmi spună că a avut probleme și nu le-a raportat. Erau probleme din această zonă: o stimulare prea puternică a imunității cu limfocite B dezechilibrează pe cei care au probleme cu anticorpii și inhibă imunitatea celulară. Se creează dependență de vaccinuri și singura ”scăpare” e vaccinarea din trei în trei luni.

O spun cu toată responsabilitatea, nu cred că sunt raportate mai mult de 1% din complicații” a întărit specialistul.

O altă veste neplăcută dată de profesorul Păunescu este că ”Acest vaccin nu poate pune capăt pandemiei nici dacă s-ar vaccina toată planeta, pentru că cei care sunt infectați continuă să favorizeze replicarea virusului, iar el e extrem de instabil, se poate muta foarte ușor, așa că ne putem trezi peste trei-patru luni cu o variantă care să ne întoarcă la Delta. Nu știm ce se va întîmpla, închiderea pandemiei e doar o speculație”.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

2 COMENTARII

  1. Multi doctori, mass media, televiziunile politicienii au fost platiti sa nu spuna adevarul si sa faca propaganda provaccinare cu serurile experimentale.

  2. Și eroii din prima linie deci tac. Ce poetic, le-au închis gura cu sporuri ca să le-nchidă altora gura cu pământ. Dar las’ că-și face ea Justiția treaba, îmi închipui că doar nu degeaba le măriră lefurile…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate