miercuri, februarie 1, 2023
ACTUALITATEDr. SarahBeth Hartlage, unul dintre oficialii cei mai activi în distribuirea vaccinului...

Dr. SarahBeth Hartlage, unul dintre oficialii cei mai activi în distribuirea vaccinului în statul Kentucky, a decedat „brusc și neașteptat” la doar 36 de ani | VIDEO

Dr. SarahBeth Hartlage, unul dintre liderii luptei împotriva Covid-19 în orașul Louisville (Kentucky), a decedat „brusc și neașteptat”, la vârsta de 36 de ani, anunță mass-media locală, citată de Yahoo.

Dr. Hartlage (foto, cu două măști) era Director Medical Asistent în cadrul Departamentului Sanitar din cadrul Primăriei orașului Louisville și a decedat pe 18 martie.

Anunțul decesului a fost făcut de către primarul Greg Fischer, fără să ofere detalii. Principalul oficial sanitar al orașului, Dr. Sarah Moyer, a numit moartea ei drept „bruscă și neașteptată”.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău cartea „Ghidul incorect politic despre anii ’60” de J. Leaf și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

„Suntem atât de recunoscători pentru oportunitatea de a o fi cunoscut-o și de a fi lucrat cu ea”, a spus Moyer într-o declarație. „Ca rezultat al conducerii, cunoștințelor și planificării ei, mii de rezidenți ai noștri din Louisville au primit vaccinuri salvatoare împotriva COVID-19”, a mai adăugat ea.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

La rândul său, primarul Greg Fischer a menționat contribuția dr. Hartlage la vaccinarea a zeci de mii de oameni, împotriva noului virus.

Ea „a preluat comanda unei echipe uimitoare de muncitori din oraș și voluntari pentru a vaccina zeci de mii de oameni într-un timp scurt, de neconceput anterior, de asemenea depunând eforturi pentru a se asigura că vaccinurile sunt distribuite în mod echitabil în întreaga comunitate și comunicând fapte despre siguranța lor într-un mod în care profesioniștii non-medici puteau relaționa”, a spus Fischer.

Guvernatorul Andy Beshear a scris pe Twitter că el și soției sale, Britainy Beshear, le pare rău „să audă de moartea ei neașteptată”.

În ultimele luni au fost o mulțime de decese, inclusiv la persoane foarte cunoscute și tinere, catalogate drept „bruște și neașteptate”. Fie din cauza AVC-urilor sau problemelor cardiace. Nicio autoritate oficială nu ia în calcul posibilitatea ca acestea să fie legate de serul pe care l-au primit împotriva noului virus. Ultimul este medicul FIFA, Joseph Kabungo.

VIDEO | Cardiolog britanic: Este îngrijorător numărul de decese legate de probleme la inimă după vaccinare

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate