ACTUALITATEDr. Pavel Chirilă, despre pandemie: Nu cred că s-a terminat, pentru că...

Dr. Pavel Chirilă, despre pandemie: Nu cred că s-a terminat, pentru că oamenii parcă și-o doresc cumva. Aproape că parcă își doresc să li se ia drepturile

Reputatul și cunoscutul doctor oncolog, Pavel Chirilă, spune că reacția la Covid-19 a fost „o exagerare”.

El a declarat că boli care erau tratate seriozitate, acum nu li se mai dă importanță din cauza noului virus.

„Eu cred că e o exagerare. Așa pot să o caracterizez.

O serie de boli care erau tratate cu maximum de atenție sunt lăsate acum pe planul doi sau trei.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Asta e un lucru important, pe care bolnavii înșiși îl observă. Din punctul ăsta de vedere, e o exagerare ce se întâmplă”, a spus el la Marius Tucă Show.

Dr. Pavel Chirilă că pandemia nu s-a terminat, pentru că parcă oamenii își doresc să continue, referindu-se la letargia multora.

„Nu cred că s-a terminat, pentru că oamenii parcă și-o doresc cumva. Aproape că parcă își doresc să li se ia drepturile”, a remarcat profesorul.

El a vorbit și despre clinica Nera, mai precis despre Centrul pentru Cercetare în Recuperare Oncologică Slatina Nera, inaugurat în octombrie trecut.

„Dacă crezi, nu-ți poți închipui că există altă soluție decât cea în care crezi. Astfel încât credința e peste toate.

Totul e să crezi în ceea ce faci și să nu te dezici niciodată. Eu am terminat recent un spital la care am muncit zece ani”, a menționat prof. dr. Pavel Chirilă.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Apilarmel și vei contribui la susținerea siteului R3media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

1 COMENTARIU

  1. Are foarte multa dreptate, din pacate! Ma uitam zilele acestea pe strada, parintii si copii imbotnitati pe strazile pustii si prin parcuri. Nu sunt multi, sa spunem 2 cazuri la 10. Acesta este si procentul intepatilor. Indivizi manipulati.. Ma intreb cum or fi trecut inaintasii lor razboiele ? Ne miram ca nu avem patrioti si armata si adevarati conducatori, iubitori in primul rand de popor …avem ce meritam, atat timp cat restul de 8 din 10 care vad realitatea si minciuna, prefera sa stea acasa la televizor si sa lupte altii pentru drepturile lor! AVEM CE MERITAM ! O MANA DE ROMANI IES IN STRADA CU FIECE OCAZIE SA LUPTE PENTRU DREPTURILE UNOR „ROMANI” NASCUTI SCLAVI, SE PARE, IAR RESTUL SUNT NEPASATORI !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...