ACTUALITATEGuvernul German caută soluții în cazul inundațiilor fără precedent

Guvernul German caută soluții în cazul inundațiilor fără precedent

Guvernul German va aloca circa 400 de milioane de euro pentru ajutorarea zonelor afectat de inundațiile fără precedent, conform MEDIAFAX.

În primă instanță guvernul a anunțat suma de 200 de milioane acordate cu prioritate pentru a se putea intervenii urgent acolo unde efectele inundațiilor sunt dezastruoase.

Din păcate bilanțul inundațiilor din vestul Germaniei deja a ajuns la 170 de morți, iar decizia luat miercuri va acționa ca un fond de urgență, anunță publicația germană Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Pe lângă acești 200 de milioane acordate de urgență și 400 de milioane în total acordate pentru asistența de urgență, guvernul federal intenționează să acopere cu circa un miliard de euro și cheltuielile de recontrucție.

Se pare că până acum sunt aproximativ 40 000 de persoane afectate grav, 155 de persoane sunt date dispărute și 170 de persoane sunt declarate decedate.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...