joi, februarie 29, 2024
ACTUALITATEDr. Monica Pop, afirmații ȘOC: Cei vaccinați pot reprezenta un pericol pentru...

Dr. Monica Pop, afirmații ȘOC: Cei vaccinați pot reprezenta un pericol pentru familie și prieteni. Certificatul verde este o chestiune politică, nu sanitară

Dr. Monica Pop, binecunoscutul medic bucureștean, a comentat probabilitatea introducerii pașaportului verde în România. Ea a spus că acest document nu are legătura cu medicina, ci cu politica.

Dr. Pop consideră că măsura pașaportului verde va avea efecte distrugătoare asupra economiei și în special a teatrelor, cinematografelor.

„Trebuie să facem o separație și acesta este un lucru foarte important. Pașaportul verde este o chestie politică, vaccinare este o chestie medicală. Știți foarte bine că un vaccinat se poate infecta. La ce îi folosește pașaportul verde unui care se poate infecta?

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

Mai mult decât atât, orice fel de vaccinat se poate infecta și poate transmite și atunci vă întreb un lucru: la o nuntă unde participă 200 sau 400 de invitați. Intră un vaccinat, pentur că are green pass-ul, dar el e infectat. Habar n-are, pentru că el face o formă ușoară, având în vedere că este vaccinat, și foarte bine că este vaccinat pentru el, dar nu și pentru ceilalți.

Și-i infectează pe toți. E normal așa ceva? (…) Nu are nicio valoare vaccinarea fără testare. Deci, ar trebui test făcut tuturor celor care lucrează cu oameni, în fiecare săptămână. Acesta este obiectivul și datoria angajatorului și nu a medicului. Și nu e vorba numai de medici, ci și de cei din școli, artiști.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Apilarmel și vei contribui la susținerea siteului R3media

Apropo de măsurile pe care vor să le impună, gândiți-vă că vor juca cu sălile goale pentru că vor intra acolo numai cei cu pașaportul verde, deci 30% din populație, deci nu o să meargă nimeni. Primăriile vor rămâne fără taxe pentru că biletele nu intră în buzunarele teatrelor de stat.

De ce conducătorii țărilor nu sunt alături de oameni, pentru că peste tot în lume, tot mapamondul este împotriva restricțiilor. Ați văzut vreo singură manifestație undeva că nu sunt restricții?”, a spus Monica Pop la Antena 3.

Reamintim că declarațiile dr. Pop vin în contextul în care Raed Arafat, directorul DSU, a anunțat că introducerea certificatului verde în localitățile unde rata de incidență este de 3 la mie este aproape sigură.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

1 COMENTARIU

  1. Vaccinatii au fost speriati cu moartea, apoi vrajiti cu iluzia imunizarii iar acum Nu pot admite ca au fost fraieriti cu vaccinuri muult sub eficienta promisa si tin cu dintii de ultima Dogma, ca nevacinatii sunt de vina pentru imunizarea lor imperfecta…. Plus isi pierd atatutul de cetateni virtuos care salveaza Planeta… Dogma vaccinista se scufunda si disperarea lor creste

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE