ȘTIRIDr. Fauci vrea ca vaccinarea să fie obligatorie

Dr. Fauci vrea ca vaccinarea să fie obligatorie

Doctorul Anthony Fauci, unul din liderii grupului de combatere a Covid-19 la nivel mondial, vrea ca vaccinurile să fie obligatorii, cel puțin la nivel local, declarând că ar trebui emise mai multe mandate de vaccinare anti-Covid, informează Insider, citat de Smart Radio.

„Cred că la nivel local ar trebui să existe mai multe mandate. Vorbim despre situații viață și de moarte. Am pierdut deja 600.000 de americani și pierdem în continuare. Au fost 4 milioane de decese în toată lumea, așa că sunt în favoarea acestor lucru mandate.

Cantitatea de date care arată un grad ridicat de eficacitate și un grad ridicat de siguranță este mai mare decât am văzut vreodată la o autorizație de urgență.”, spune Fauci.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Drehervei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Această chemare la vaccinare și dorință a medicului de a face vaccinarea obligatorie cel puțin la nivel local vine în contextul în care Statele Unite au aproximativ 59% din populație complet vaccinată.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

3 COMENTARII

  1. mengele nu a murti, si-a facut operatie estetica si a devenit faBuci. un psihopat care va fi judecat pentru crime impotriva umanitatii impreuna cu toata gasca elitelor 1%. asta se va intampla dupa un razboi mondial. istoria se repeta pentru ca nu am invatat nimic. cand bogatii vor mai multi bani vor declansa razboaie. acum au o tehnologie care nu este umana. habar n-au sa o foloseasca. va fi crancen. planul rockefeller in 4 faze intru exterminarea omenirii, este din 2010 la ei pe site. totul este in vazul lumii insa omenirea nu vrea sa deschida ochii. avem ce meritam.

  2. N-am inteles de ce faceti atata publicitate acestor dementi in loc sa reclamati internarea lor in ospicii.Vaicareala nu tine loc de actiune.Cat priveste babuinii care se tavalesc organizat pe plaje n-aveti nici o nadejde.La anu ca sa se scalde in mare isi vor vinde ca sclavi copii.Sunt in stare,credeti-ma.

  3. Ce naiba caută ăsta în libertate?! Dacă nu furau demii votul, era judecat, închis și condamnat pe viață așa cum merita, pentru ce a făcut, dacă nu cumva era legat de masă și i se administra injecția, nenorocitul naibii, el cu șleahta lui chinezească de”cercetători” lua-i-ar naiba pe toți!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate