ACTUALITATEDouă salariate de la Protecția Copilului Gorj au fost depistate ca fiind...

Două salariate de la Protecția Copilului Gorj au fost depistate ca fiind infectate cu noul coronavirus, la câteva zile după ce le-a fost administrată a doua doză de vaccin

Două angajate de la DGASPC Gorj au fost depistate pozitiv la testul pentru coronavirus, la câteva zile după ce le-a fost administrată a doua doză de vaccin, scrie Pandurul.

Salariații de la DGASPC Gorj sunt testați la fiecare două săptămâni, pentru a preveni infectarea celor asistați în centrale direcției. Cele două salariate au făcut rapelul miercuri, acum zece zile, iar luni au fost testate, rezultatul fiind pozitiv.

Cele două nu au simptome și s-au izolat la domiciliu.

  • SUBIECTE FIERBINȚI
  • gorj

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT