luni, octombrie 2, 2023
ACTUALITATEDosar penal pentru un primar care și-a servit colegii cu prăjituri și...

Dosar penal pentru un primar care și-a servit colegii cu prăjituri și suc de ziua lui, pentru că n-ar fi respectat regulile pandemiei

Primarul comunei Păulești, Dănuț Soare, şi-a servit colegii cu prăjituri şi suc în primărie, de ziua lui, ulterior fiind reclamat la poliţie. Poliţiştii vrânceni au deschis dosar penal pentru zădărnicirea combaterii virusului Covid-19, informează Agerpres.

„La data de 18 februarie, poliţiştii din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Tulnici au fost sesizaţi de o femeie de 28 ani, din comuna Păuleşti, cu privire la faptul că, în cursul aceleiaşi zile, un bărbat de 38 de ani ar fi organizat un eveniment în sediul unei instituţii publice la care ar fi participat mai multe persoane, fără a fi respectate măsurile de protecţie pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.”, a delcarat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vrancea.

„Peste două zile va fi ziua mea şi ieri [joi] mi-am chemat colegii într-o sală de şedinţe şi i-am servit cu o prăjitură şi un pahar de suc. Nu a fost o petrecere cu lăutari, nu am avut muzică. Nu a fost nimeni din afara primăriei, ci doar angajaţii, care oricum suntem aici în fiecare zi împreună. Am dat deja declaraţii la poliţie, ancheta îşi va urma cursul.”, a declarat primarul Dănuț Soare.

Potrivit IPJ Vrancea, cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul şi pentru luarea măsurilor legale ce se impun.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate