luni, mai 20, 2024
ACTUALITATEDonald Trump, despre întâlnirea dintre Biden și Putin: A fost o zi...

Donald Trump, despre întâlnirea dintre Biden și Putin: A fost o zi bună pentru Rusia. Noi nu am obținut nimic

Fostul președinte al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, oferă o primă reacție legată de întâlnirea dintre Joe Biden și Vladimir Putin de la Geneva, într-o intervenție telefonică pentru show-ul lui Sean Hannity de pe Fox News.

„Rusia a fost pusă într-o lumină foarte bună și [noi] nu am obținut nimic. Am renunțat la ceva care era incredibil de valoros. Am oprit conducta, NordStream II, iar conducta a fost oprită și a fost returnată [Germaniei și Rusiei] și nu s-a obținut nimic pentru aceasta. Cred că a fost o zi bună pentru Rusia. Nu cred că am scos ceva din asta.”, a declarat fostul președinte.

Donald Trump a amintit și de jurnaliștii prezenți la Geneva care, conform acestuia, au făcut „reportaje oribile”, care au destabilizat poziția Statelor Unite.

„Au primit premii Pulitzer și s-a dovedit că au primit premii Pulitzer pentru reportaje absolut incorecte și slabe. Au fost reportaje oribile și există mulți oameni care ar fi trebuit să primească premii Pulitzer pentru că au fost buni, dar nu au fost luați în considerare, iar asta este o rușine.”, a precizat fostul șef de stat.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Totodată, acesta a spus că, deși este convins că alegerile au fost incorecte și că actualul președinte nu este potrivit pentru S.U.A., îi dorește binele.

„Uite, sper că [Joe Biden] nu are probleme. Vreau să se descurce bine. Vreau să se descurce bine. Cred că alegerile au fost incredibil de nedrepte, dar vreau ca acest om să facă bine pentru țara noastră.”, a spus Donald Trump.

Referitor la unele scăpări ale lui Joe Biden (78 de ani) din timpul conferinței de presă, Trump (care a împlinit recent 75 de ani) consideră că „nu vârsta este problema” președintelui democrat. Biden și-a dat jos sacoul, și-a pus ochelarii de soare pe ochi în timpul conferinței, apoi i-a dat jos pentru a-i pune din nou pe ochi; a vorbit lent, încet și s-a încurcat de câteva ori.

Un analist politic american, Jack Keane, a spus că premisele actuale arată că obiectivul președintelui Biden nu au fost îndeplinite la această întâlnire.

„Nu există prea multe dovezi legate de obiectivul președintelui Biden de a îmbunătăți relația [cu Federația Rusă] astfel încât să fie mai stabilă și mai previzibilă. Va dura ceva timp pentru a vedea dacă acest lucru a fost realizat, în schimb cred că semnele timpurii arată că nu a reușit.

Cred că președintele nostru pierde teren, în timp ce Putin câștigă, iar asta a fost chiar înainte de summit.”, a spus acesta, pentru Fox News.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE