marți, iulie 16, 2024
ACTUALITATEDominik Feri, primul deputat de culoare din Cehia, a fost condamat pentru...

Dominik Feri, primul deputat de culoare din Cehia, a fost condamat pentru violarea a două femei. Bărbatul a izbucnit în râs când victimele mărturiseau prin ce au trecut

În timpul procesului fostului deputat ceh Dominik Feri, care a fost condamnat la trei ani de închisoare pentru că a violat două femei și a încercat să violeze o a treia, președintele a spus că bărbatul a izbucnit în râs când victimele mărturiseau violurile, conform Remix News.

Feri a fost separat de victimele sale într-o altă cameră în timp ce acestea povesteau cum au fost violate. Totuși, el le asculta pe dispozitivul său audio.

„A râs atât de tare încât se auzea în sala de judecată. Victimele au spus că a fost extrem de neplăcut. Inculpatul are dreptul la apărare, dar nu într-un mod atât de clar și insensibil”, a declarat judecătoarea Lenka Hájková de la Tribunalul Districtual Praga 3.

Hájková a făcut o descriere detaliată a actelor lui Feri la pronunțarea sentinței. Apoi a explicat de ce ea l-a condamnat la trei ani de închisoare pentru violuri.

Feri a fost condamnat pentru relații sexuale forțate, inclusiv cu o victimă sub 18 ani. Fostul deputat TOP 09 Dominik Feri urmează să stea la închisoare pentru trei ani. Aceasta este prima personalitate cunoscută public în Cehia condamnată pentru viol ca urmare a abuzului de putere.

Cu toate acestea, verdictul nu este definitiv, deoarece Feri a făcut recurs.

Judecătorul Hájková a abordat în detaliu trauma pe care fostul politician a provocat-o victimelor sale.

Prima victimă, o tânără de 17 ani, a fost violată acasă în timp ce era semiconștientă. Cealaltă a fost aruncată direct pe pat și i s-a zis „Nu face probleme”, în timp ce el a violat-o. Judecătorul a spus că fata a fost „sufocată” în timp ce violatorul a pus-o în diferite poziții. Acum, ea suferă de tulburare de stres post-traumatic severă.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

3 COMENTARII

  1. Trei ani pentru violarea unor femei!? Dacă era condamnat pentru evaziune primea mai mult. Prin urmare, statul ceh încurajează violul. Altceva ce poți înțelege de aici?!

  2. a violat…..trei ani de închisoare?????????
    Nati Meir, condamnat definitiv la 7 ani pentru inselaciune……..
    -a inselat pe cine nu trebuia,
    asta e concluzia?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE