ACTUALITATEDezbatere eveniment : Școala, încotro? Întrebări nerostite despre școala în pandemie

Dezbatere eveniment : Școala, încotro? Întrebări nerostite despre școala în pandemie

Alianța pentru Demnitate Națională organizează dezbaterea „Școala, Încotro?”, eveniment ce se va desfășura sâmbătă de la ora 14:00, la Sala Universitate din București (Bd.Nicolae Bălcescu 17-19).

Dezbaterea promite a fi „O discuție apolitică în interesul suveran al copilului” și propune „Întrebări nerostite despre școala în pandemie”.

Invitații dezbaterii vor fi Acad. Ioan Dumitrache – Secretar General al Academiei Române,  Prof. Univ. Andrei Marga, Prof. Univ. Ecaterina Andronescu,  Prof. Univ. Gheorghe Iancu și Bogdan Stanciu, Președintele Asociației Darul Sunetului.

Andrei Marga și Ecaterina Andronescu sunt foști miniștri ai învățământului, iar prof. Gheorghe Iancu a fost Avocat al Poporului.

De asemenea, prin intermediul internetului, la dezbatere va vorbi și Prof. Dr. Vasile Astărăstoae, fost președinte al Colegiului Medicilor.

Moderatorii dezbaterii vor fi Iulian Capsali și Dan Chitic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 16.620 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Alătură-te R3media și pe Telegram

Pentru că știm cât de important este să primești cât mai ușor știrile și informațiile de care ai nevoie, te invităm să accesezi canalul...

Articole relaționate

Cele mai citite