News ȘTIRI Dezbatere eveniment : Școala, încotro? Întrebări nerostite despre școala în pandemie

Dezbatere eveniment : Școala, încotro? Întrebări nerostite despre școala în pandemie

Alianța pentru Demnitate Națională organizează dezbaterea „Școala, Încotro?”, eveniment ce se va desfășura sâmbătă de la ora 14:00, la Sala Universitate din București (Bd.Nicolae Bălcescu 17-19).

Dezbaterea promite a fi „O discuție apolitică în interesul suveran al copilului” și propune „Întrebări nerostite despre școala în pandemie”.

Invitații dezbaterii vor fi Acad. Ioan Dumitrache – Secretar General al Academiei Române,  Prof. Univ. Andrei Marga, Prof. Univ. Ecaterina Andronescu,  Prof. Univ. Gheorghe Iancu și Bogdan Stanciu, Președintele Asociației Darul Sunetului.

Andrei Marga și Ecaterina Andronescu sunt foști miniștri ai învățământului, iar prof. Gheorghe Iancu a fost Avocat al Poporului.

De asemenea, prin intermediul internetului, la dezbatere va vorbi și Prof. Dr. Vasile Astărăstoae, fost președinte al Colegiului Medicilor.

Moderatorii dezbaterii vor fi Iulian Capsali și Dan Chitic.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 3.440 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Cele mai citite

Articole relaționate