ACTUALITATEDezbatere eveniment : Școala, încotro? Întrebări nerostite despre școala în pandemie

Dezbatere eveniment : Școala, încotro? Întrebări nerostite despre școala în pandemie

Alianța pentru Demnitate Națională organizează dezbaterea „Școala, Încotro?”, eveniment ce se va desfășura sâmbătă de la ora 14:00, la Sala Universitate din București (Bd.Nicolae Bălcescu 17-19).

Dezbaterea promite a fi „O discuție apolitică în interesul suveran al copilului” și propune „Întrebări nerostite despre școala în pandemie”.

Invitații dezbaterii vor fi Acad. Ioan Dumitrache – Secretar General al Academiei Române,  Prof. Univ. Andrei Marga, Prof. Univ. Ecaterina Andronescu,  Prof. Univ. Gheorghe Iancu și Bogdan Stanciu, Președintele Asociației Darul Sunetului.

Andrei Marga și Ecaterina Andronescu sunt foști miniștri ai învățământului, iar prof. Gheorghe Iancu a fost Avocat al Poporului.

De asemenea, prin intermediul internetului, la dezbatere va vorbi și Prof. Dr. Vasile Astărăstoae, fost președinte al Colegiului Medicilor.

Moderatorii dezbaterii vor fi Iulian Capsali și Dan Chitic.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...