luni, aprilie 15, 2024
ACTUALITATEDetalii incredibile din cazul Caracal: Gheorghe Dincă a susținut în fața instanței...

Detalii incredibile din cazul Caracal: Gheorghe Dincă a susținut în fața instanței că este „informator al DIICOT”. Judecătorii au decis ca procesul să fie fără public, la cererea șefului DIICOT Olt

Procesul în care Gheorghe Dincă este judecat de Tribunalul Olt pentru uciderea Alexandrei Măceșanu și a Luizei Melencu se desfășoară în secret, fără accesul oamenilor și al presei, scrie Libertatea.

Publicația amintită scrie că cel care a cerut ca procesul să fie fără public este Alexandru Dragomir, șeful DIICOT Olt și procuror de ședință. Motivul? Pentru că e o „cauză cu minori”, în care se judecă „săvârșirea unor infracțiuni deosebit de grave”, se arată într-una din încheierile de la dosar consultate de Libertatea.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

Cererea a fost aprobată de judecătoarea Diana Cotoi care a motivat cu „impactul determinat de presupusa modalitate de săvârşire a faptelor”, dar şi „împrejurarea că publicitatea ar afecta morala, dat fiind limbajul obscen folosit de inculpatul Dincă Gheorghe în înscrisurile depuse la dosarul cauzei”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Gurile rele ar putea spune, însă, că dorința șefului DIICOT Olt este legată de ceea ce-ar putea spune, public, Gheorghe Dincă.

Hrănește bine(le) ! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

Spre exemplu, într-un dialog purtat, în instanță, cu jurnalistul Ovidiu Zară, care a venit la proces ca martor, Dincă a mărturisit că este informator al DIICOT.

„Dincă: Credeţi că i-am manevrat pe cei de la DIICOT Structura Centrală, pentru a ascunde probe împotriva mea? Martor: Ar fi avut interes să acopere probe, dacă inculpatul ar fi fost colaborator al unui serviciu de informaţii. Dincă: Sunt şi în prezent informator al DIICOT! Şi în prezent sunt colaborator al DIICOT Structura Centrală!”.

Această afirmație nu face decât să dea apă la moară celor care acuză faptul că Dincă este un țap ispășitor pentru disparițiile celor două fete.

Părintele Dan Damaschin explică adevăratul mecanism al existenței mamelor minore: sărăcia extremă și complicitatea dintre politicieni și interlopi. Educația sexuală în școli, paravan pentru industria prostituției: Să nu ne mirăm că Alexandrele și Luizele de la Caracal nu vor fi găsite niciodată!

Mai mult, Dincă nu are avocat care să-l reprezinte în proces şi acuză că i se încalcă dreptul la apărare, în condiţiile în care avocatul din oficiu, ce i-a fost asigurat pe cheltuiala statului, refuză să-i răspundă la telefon, iar singurele momente în care discută cu el sunt cele 10-15 minute acordate de către instanţă, la începutul fiecărui termen, scrie Libertatea.

Acuzatul cere să i se permită să facă un experiment judiciar cu privire la arderea unui cadavru de animal, cu greutatea aproximativă a victimei, într-un butoi similar cu cel în care se presupune că ar fi fost arsă aceasta.

Dincă susține că a fost torturat în anchetă, până a recunoscut ce i-au cerut procurorii.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

  1. Cine mai știe câți sceerați și decerebrați mai zac printre cotarlele de varii specii din structuri.Resursele Umane din zonă și controlul intern sunt glume proaste.Nu m-ar mira ca structurile umflate până la refuz cu”genii” pe stil Dragomir să aibă eficiența armatei de muhaiale ale lui putin.Dacă n-ai idee ce dihănii gen martalogul ăsta infect de dilincă&retardatul ăla de pretenar al lui ai pe statul de plată, cred că ți-ar prinde mai bine și ție și țării un job la împinge roaba, nu roba .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE