luni, mai 20, 2024
ȘTIRIDeputat USR-PLUS: Biserica Ortodoxă Română ar trebui să aibă un rol mult...

Deputat USR-PLUS: Biserica Ortodoxă Română ar trebui să aibă un rol mult mai activ în campania de vaccinare

Adrian Wiener, deputat USR-PLUS, este de părere că Biserica Ortodoxă Română ar trebui să fie mai activă în campania de vaccinare anti-Covid-19, pentru că este vorba despre o problemă de securitate națională, informează Adevărul.

„Biserica Ortodoxă Română, eu cred că ar trebui să aibă un rol mult mai activ aici. Este vorba de o problemă de securitate națională, de bunăstare a acestui popor, care are foarte multe implicații nu doar în sănătatea publică, ci și în economie și care nu poate să fie străină Bisericii Ortodoxe Române, este un proces foarte important prin care acest popor trece.

Preoții în principiu, foarte mulți dintre ei fac deja informal acest lucru. Din ce știu, se vorbește, este o temă de discuție în proximitatea bisericilor, dar cred că poate fi făcută și formal, pe o scară mult mai largă și oficial. Cred că ar trebui să participe la campania de informare, prin discurs public, prin înmânarea unor mici broșuri cu informații elementare legate de vaccinare. Cred că ar trebui ca transferul acesta de credibilitate să fie făcut în acest proces foarte-foarte important.”, a declarat Adrian Wiener.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

7 COMENTARII

 1. Parcă unii dintre voi usr+ați refuzat să jurați cu mâna pe biblie că veți sluji poporul român?am văzut imaginile la tv,nu puteți nega.v-ati opus referendumului pentru familie, urâți din tot sufletul vostru negru biserica și acum când ați luat plasă cu vaccinul,vreți ajutorul preoților?cat de josnici puteți să fiți,nici o speranță rumânii s-au trezit,au văzut că este vorba de o țeapă și nu ii vor mai asculta nici pe preoți,iar pe voi vă vor ține minte ce ați făcut și la viitoarele alegeri nu mai pupați nici 3/100.ghinion.

 2. Biserica, indiferent ce denominațiune ar fi, NU are acest rol. Rolul său este de a-i conduce pe oameni la Hristos. Apoi, USR-PLUS a boicotat referendumul creștin pentru redefinirea familiei. Acum are nevoie de biserică? Să-și mai pună pofta-n cui!

 3. USR n-a dublat patul la ATI de 1 an de zile. N-au rezolvat testarea masivă. Au sabotat orice tratament alternativ. Au savbotat economia.

  totul ca să ne aducă in genunchi la unica solutie, solutia finală, vaccinarea cu substanțe experimentale.

  Wiener nu trebuie ascultat. Oamenii ăștia urăsc cu spume biserica. Acum s-au lovit de incapacitatea statului, de lipsa lor profundă de credibilitate și șantajează Biserica: semnați și voi marele experiement, așa ca să nu fie doar ei responsabili pentru efecte adeverse, să păteze biserica prin asociere la marele lor experiment transumanist descreierat.

  BISERICA SĂ NU CEDEZE! nu e treaba preotului să semneze pe vaccinuri experimentale despre care nu stie nimeni nimic sigur.

  vaccinații iau virusul, il răspândesc, poartă mască. Deci nu se termină nici o pandemie prin vaccin, ci numai prin imunizare naturală

 4. Scanteia internetului:

  Criza secțiilor ATI rezolvată, USR deschide secții de ATEI în toată țara

  Dacă nu mai sunt locuri la ATI, acum te internează la ATEI. Acolo, la ATEI e tot ca la ATI, doar că nu ai voie să te rogi la Dumnezeu ca să scapi cu viață din spital, ci numai la panoul de siguranțe. “Panou de siguranțe, fiul lui transformator, miluiește-mă pe mine, păcătosul, acum și-n vecii vecilor, amin.”

  …acum sunt buni preotii, se pare.

  Daca era de securitate nationala, intareati sistemul imunitar al romanilor prin masuri corespunzatoare, nu umpleati buzunarele companiilor farmaceutice, ipocritilor. Taceti toti malc in privinta acestei variante. Sunteti invartiti cu cheita

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE