miercuri, mai 22, 2024
ACTUALITATEDepartamentul pentru Românii de Pretutindeni lansează un program de granturi pentru sprijinirea...

Departamentul pentru Românii de Pretutindeni lansează un program de granturi pentru sprijinirea românilor din Ucraina

Departamentul pentru Românii de Pretutindeni a demarat, luni 14 martie, Programul Sprijinirea comunităților românești din Ucraina, informează siteul oficial al DRP.

Acest program este determinat de situația războiului din Ucraina, țară în care se află o mare comunitate românească.

„În contextul deteriorării grave a situației de securitate din Ucraina și din regiunea Mării Negre, și a analizelor nevoilor comunității românești din această zonă, în îndeplinirea mandatului său, Departamentul pentru Românii de Pretutindeni (DRP) lansează Apelul competitiv de selecţie a beneficiarilor de granturi pentru Programul Sprijinirea comunităților românești din Ucraina.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Prin acest sprijin, DRP intenționează să faciliteze achiziția și donarea de bunuri și materiale diverse de strictă necesitate. Granturile, o nouă formă de finanțare nerambursabilă pusă la dispoziție de către DRP, pot fi accesate de către asociații, fundaţii, unităţi de cult, organizaţii neguvernamentale ale românilor din Ucraina.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar  Zeontal, pulbere dentara, cu continut de 100% pulbere de zeolit natural și vei contribui la susținerea siteului R3media

Condițiile de acordare, utilizare și decontare a sprijinului financiar sub formă de grant pot fi consultate pe site-ul DRP, secțiunea Finanțări, Categoria Granturi.

Echipa DRP vă stă la dispoziție pentru informații suplimentare, clarificări și îndrumări în vederea accesării fondurilor nerambursabile la adresa de mail proiecte@dprp.gov.ro”, arată DRP.

Documentele necesare sunt aici.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE