ACTUALITATEDepartamentul pentru Românii de Pretutindeni lansează un program de granturi pentru sprijinirea...

Departamentul pentru Românii de Pretutindeni lansează un program de granturi pentru sprijinirea românilor din Ucraina

Departamentul pentru Românii de Pretutindeni a demarat, luni 14 martie, Programul Sprijinirea comunităților românești din Ucraina, informează siteul oficial al DRP.

Acest program este determinat de situația războiului din Ucraina, țară în care se află o mare comunitate românească.

„În contextul deteriorării grave a situației de securitate din Ucraina și din regiunea Mării Negre, și a analizelor nevoilor comunității românești din această zonă, în îndeplinirea mandatului său, Departamentul pentru Românii de Pretutindeni (DRP) lansează Apelul competitiv de selecţie a beneficiarilor de granturi pentru Programul Sprijinirea comunităților românești din Ucraina.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Prin acest sprijin, DRP intenționează să faciliteze achiziția și donarea de bunuri și materiale diverse de strictă necesitate. Granturile, o nouă formă de finanțare nerambursabilă pusă la dispoziție de către DRP, pot fi accesate de către asociații, fundaţii, unităţi de cult, organizaţii neguvernamentale ale românilor din Ucraina.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar  Zeontal, pulbere dentara, cu continut de 100% pulbere de zeolit natural și vei contribui la susținerea siteului R3media

Condițiile de acordare, utilizare și decontare a sprijinului financiar sub formă de grant pot fi consultate pe site-ul DRP, secțiunea Finanțări, Categoria Granturi.

Echipa DRP vă stă la dispoziție pentru informații suplimentare, clarificări și îndrumări în vederea accesării fondurilor nerambursabile la adresa de mail proiecte@dprp.gov.ro”, arată DRP.

Documentele necesare sunt aici.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate