ACTUALITATEDe Ziua Copilului, La Cluj Napoca are loc Marșul pentru Viață 2022

De Ziua Copilului, La Cluj Napoca are loc Marșul pentru Viață 2022

Platforma Împreună Cluj și Asociația „Mama și copilul” organizează miercuri, 1 iunie, Marșul pentru Viață 2022. Pe 1 iunie este Ziua Internațională a Copilului.

Evenimentul va începe la ora 12:00, iar startul va fi dat de PS Benedict Bistrițeanul, care va și binecuvânta Marșul.

Marșul în sine se va desfășura pe ruta: Piața Avram Iancu – Bdul Eroilor – Piața Unirii – Bdul Eroilor – Piața Avram Iancu.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

De la ora 13:00, va lua cuvântul Mihai Gheorghiu, președintele Platformei Împreună, urmat de Mariana Cuceu, de la Asociația „Sfânta Parascheva”.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar pentru imunitate Etamynis (alergie la praf, polen, venin) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Va exista și un mic concert oferit de un grup de copii, iar evenimentul se va încheia cu cuvântul pr. Ioan Raza, de la Asociația Mama și Copilul.

Evenimentul poate fi găsit pe facebook, aici.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate