RECOMANDĂRIDe Paști, faceți-vă vouă și nouă un cadou: cumpărați de la români!...

De Paști, faceți-vă vouă și nouă un cadou: cumpărați de la români! Azi, încălțăminte de la Marelbo

Acest articol nu este o reclamă. Am luat decizia să scriu acest articol încurajat de mesajul lui Puya despre ajutorul real pe care-l putem acorda semenilor noștri. Nu am discutat niciodată, direct sau indirect cu cineva de la Marelbo.

Acest articol nu este publicitate. Este o mărturie. Am auzit prima oară de Marelbo, din întâmplare, când ieșeam acum vreo lună dintr-un mare magazin de unde făceam cumpărăturile.

Am trecut pe lângă vitrină și am întors capul când am observat un sticker cu „Fabricat în România”. Cum îmi trebuia o nouă pereche de încălțăminte, am zis să intru. Și-am rămas.

Până la urmă, nu am cumpărat nimic atunci, pentru că nu aveau mărimea mea la încălțările care mi-au plăcut. Dar nicio problemă, mi-am găsit exact mărimea la magazinul lor online. Comanda a venit în fix 48 de ore. Lista magazinelor fizice o găsiți aici.

Prețurile sunt foarte accesibile și încălțămintea este din piele. Ulterior, m-am bucurat și mai mult când am aflat povestea Marelbo: patronul, Aurel Bobu, a pornit de jos, începând prin a fi ajutor de cizmar.

Ulterior, în timp, omul a construit, prin munca sa, o fabrică de încălțăminte la Vicovu de Sus. Acum, fabrica hrănește 700 de angajați și familiile lor. Plus angajații de la magazinele din țară. Cred că sunt peste 1.000 de oameni, care au rămas în țară, alături de familiile lor.

Sunt chiar fericit că am putut cumpăra de la ei, încălțămintea este minunată. Decât să dau banii pe produse fabricate în Asia, în regim de semi-iobăgie, mai bine celor care muncesc în și pentru oamenii din această țară. Acum, ne pregătim să le cumpărăm și copiilor noștri de-acolo.

Oameni buni, ca să mai avem o șansă, cumpărați de la români!

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

 • Balsam pentru sufletul românesc. Gata Oricând!Balsam pentru sufletul românesc. Gata Oricând!
  Sunt încă sub influența vizionării filmului „Gata Oricând! Eroii de la Podul Jiului”, deși au trecut aproape 24 ore de când am plecat de la cinema. Este un film despre… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

4 COMENTARII

 1. Marfa de calitate,modele diversificate, preturi bune. Suntem clientii lor inca de la infiintare. Ai lor , dar si ai altor producatori de incaltaminte din zona Vicovu de Sus:Nicolis, Edera, Diany etc. Avem de unde alege, chiar si pentru copii. Daca vizitati Manastirea Putna, in drum spre ea va puteti abate din drum pe la aceste fabricute.

 2. Eu cumpăr de la dumnealor de mulți ani. De regulă sunt produse calitative cu, probabil, unele excepții sau sunt eu subiectiv. Recomand și eu! 🙂

 3. Intamplarea face că de o săptămână mi-am luat pantofi Marelbo, a 2-a rundă. M-am săturat că tot luasem Deichmann și se stricau foarte repede iar Marelbo au durat mai mult, rezistă mai bine.

  Problema e că dacă nu luăm lucruri fabricate aici o să-i imbogățim pe germani sau chinezi și ne vom sărăci pe noi. Bun, nu zic să iei totul produs aici, că incă mai e nevoie să se diversifice.

  Numai cumpărând toți ce producem aici putem ține banii în țară și să nu mai trimitem euro în exterior. Deficitul comercial va devaloriza leul (pentru că dacă tot cumpărăm euro, leul scade in valoare comparativă).

  unde puteți, alegeți produsele românești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate