RECOMANDĂRIDe Paști, faceți-vă vouă și nouă un cadou: cumpărați de la români!...

De Paști, faceți-vă vouă și nouă un cadou: cumpărați de la români! Azi, încălțăminte de la Marelbo

Acest articol nu este o reclamă. Am luat decizia să scriu acest articol încurajat de mesajul lui Puya despre ajutorul real pe care-l putem acorda semenilor noștri. Nu am discutat niciodată, direct sau indirect cu cineva de la Marelbo.

Acest articol nu este publicitate. Este o mărturie. Am auzit prima oară de Marelbo, din întâmplare, când ieșeam acum vreo lună dintr-un mare magazin de unde făceam cumpărăturile.

Am trecut pe lângă vitrină și am întors capul când am observat un sticker cu „Fabricat în România”. Cum îmi trebuia o nouă pereche de încălțăminte, am zis să intru. Și-am rămas.

Până la urmă, nu am cumpărat nimic atunci, pentru că nu aveau mărimea mea la încălțările care mi-au plăcut. Dar nicio problemă, mi-am găsit exact mărimea la magazinul lor online. Comanda a venit în fix 48 de ore. Lista magazinelor fizice o găsiți aici.

Prețurile sunt foarte accesibile și încălțămintea este din piele. Ulterior, m-am bucurat și mai mult când am aflat povestea Marelbo: patronul, Aurel Bobu, a pornit de jos, începând prin a fi ajutor de cizmar.

Ulterior, în timp, omul a construit, prin munca sa, o fabrică de încălțăminte la Vicovu de Sus. Acum, fabrica hrănește 700 de angajați și familiile lor. Plus angajații de la magazinele din țară. Cred că sunt peste 1.000 de oameni, care au rămas în țară, alături de familiile lor.

Sunt chiar fericit că am putut cumpăra de la ei, încălțămintea este minunată. Decât să dau banii pe produse fabricate în Asia, în regim de semi-iobăgie, mai bine celor care muncesc în și pentru oamenii din această țară. Acum, ne pregătim să le cumpărăm și copiilor noștri de-acolo.

Oameni buni, ca să mai avem o șansă, cumpărați de la români!

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

4 COMENTARII

  1. Intamplarea face că de o săptămână mi-am luat pantofi Marelbo, a 2-a rundă. M-am săturat că tot luasem Deichmann și se stricau foarte repede iar Marelbo au durat mai mult, rezistă mai bine.

    Problema e că dacă nu luăm lucruri fabricate aici o să-i imbogățim pe germani sau chinezi și ne vom sărăci pe noi. Bun, nu zic să iei totul produs aici, că incă mai e nevoie să se diversifice.

    Numai cumpărând toți ce producem aici putem ține banii în țară și să nu mai trimitem euro în exterior. Deficitul comercial va devaloriza leul (pentru că dacă tot cumpărăm euro, leul scade in valoare comparativă).

    unde puteți, alegeți produsele românești.

  2. Marfa de calitate,modele diversificate, preturi bune. Suntem clientii lor inca de la infiintare. Ai lor , dar si ai altor producatori de incaltaminte din zona Vicovu de Sus:Nicolis, Edera, Diany etc. Avem de unde alege, chiar si pentru copii. Daca vizitati Manastirea Putna, in drum spre ea va puteti abate din drum pe la aceste fabricute.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...