OPINIIDe ce? Fără c. verde

De ce? Fără c. verde

Certificatul verde. Discriminare.

Dacă UE nu l-a introdus ca obligatoriu pentru acces în anumite magazine sau instituții, de ce sunt guvernanții noștri mai catolici decât Papa?

Dacă nu sunt politicienii capabili să stimuleze rațional vaccinarea, de ce folosesc frica și constrângerea? Că nu știu altfel?

Mai suntem țară democratică? Constituția e de decor? O cunosc guvernanții sau îi doare în cot de măsurile abuzive propuse?

Dacă vaccinații și nevaccinații transmit boala, de ce să aibă primii mai multe drepturi? Cei vaccinați nu fac toți parte din rasa ariană. Așa că libertate deplină pentru toți, indiferent de decizia lor privind un vaccin testat insuficient și cu efecte adverse deloc de neglijat.

Dacă vaccinurile conțin direct/indirect linii celulare de la copii avortați, e morală folosirea unor produse imorale?

Dacă dăm afară pe motiv de lipsă a certificatului verde milioane de oameni din sănătate, învățământ, poliție șamd, cum vor mai funcționa normal spitalele, școlile și celelalte instituții vizate de acest abuz? Le închidem? Cum rămâne cu dreptul la muncă? Dacă nu poți câștiga un ban cinstit, ești condamnat la moarte prin înfometare. Și foarte mulți dintre noi chiar avem nevoi simple, ce nu costă lunar 10.000 lei.

Dacă economia e pe marginea prăpastiei, e cazul/momentul să îi dăm un brânci, închizând sau falimentând și mai multe afaceri?

Dacă azi pierdem puțină libertate, mâine la fel, unde ajungem? Cu mâinile fără cătușe într-o închisoare globală fără pereți. Cât să tăcem? Ne așteaptă strada să ne strigăm durerea!

PS: Vă recomand să citiți și știrea de aici.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...