ȘTIRIDan Puric: Ce avem noi la preşedinţie este un xerox al Uniunii...

Dan Puric: Ce avem noi la preşedinţie este un xerox al Uniunii Europene, premiat că a eşuat corabia numită România. Prin conducătorii de azi, nu mai rămânem deloc: au fost puși pentru exterminarea „legală” şi „democratică” a poporului român

Actorul și scriitorul Dan Puric afirmă, într-un interviu acordat jurnalistului Traian Horia, că România nu are nici Guvern, nici Președinte. Regizorul spune că țara este guvernată din afară.

„Ce avem noi la președinție, este un xerox al Uniunii Europene, premiat că a eşuat corabia numită România. Urmează apoi guvernul, cei care trăiesc zilnic deja în bărcile de salvare individuale, vâslind cât mai departe de corabia care se scufundă şi apoi noi, bieţii naufragiaţi care înotăm disperaţi în toate direcţiile, căutând să ne agăţăm de câte o bucăţică de scândură a acestui popor, rămasă suverană printre valuri, resturi de demnitate românească plutind la întâmplare pe valurile furtunii ce ne-a cuprins”, a spus maestrul Dan Puric.

Regizorul face aluzie la decorararea lui Klaus Iohannis de către tatăl prințului care l-a ucis pe ursul Arthur.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul „O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

În aceeași ordine de idei, Dan Puric i-a acuzat pe conducătorii României că nu au alt scop decât „exterminarea legală și democratică” a poporului român.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis(alergie la praf, polen,venin)  și vei contribui la susținerea siteului R3media.

„Să răspundem de la ultima afirmație către prima şi anume, prin conducători de azi nu rămânem vulnerabili, ci nu mai rămânem deloc! Căci asta este raţiunea pentru care au fost puşi la conducere. Pentru exterminarea „legală” şi „democratică” a poporului român”, a menționat Puric.

Interviul integral poate fi citit pe blogul jurnalistului Traian Horia.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți.Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate