ACTUALITATEDan Puric: Înaltul Teodosie este o verticală a ortodoxiei româneşti. Creştinii aceia...

Dan Puric: Înaltul Teodosie este o verticală a ortodoxiei româneşti. Creştinii aceia care s-au dus acolo sunt niste reprezentanţi extraordinari ai acestui popor!

Actorul și regizorul Dan Puric a comentat evenimentele din jurul sărbătorii Sfântului Andrei, atunci când ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, a chemat pe toți românii, indiferent de locul în care domiciliază, să vină la pelerinajul de la peștera Sf. Andrei din localitatea Ion Corvin.

Puric a spus că cei care au fost prezenți la sărbătoare sunt demni reprezentanți ai poporului român și l-a lăudat pe ÎPS Teodosie.

„Vremurile acestea de prigoană modernă şi perverse aşa şi pudrate constituţional sunt cea mai bună ocazie ca să iasă verticalităţi româneşti creştine. Înaltul Teodosie este o verticală a ortodoxiei româneşti. Creştinii aceia care s-au dus acolo sunt niste reprezentanţi extraordinari ai acestui popor. Pe de altă parte, mie mi-e milă de cei care au intervenit acolo, săracii jandarmi pentru că ştiţi cum este, când dai în biserică, consecinţele în timp să te ferească Dumnezeu care sunt, pentru că au familii săracii şi eu mă rog să nu li se întâmple ceva”, a spus Dan Puric, la Antena 3.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

În ceea ce privește restricțiile impuse producătorilor care-și vând marfa în piețe, autorul „Omului frumos” , a remarcat că toți cei care au atacat țăranul român au ieșit din istorie.

„Vedeți că în perioada aceasta instituțiile noastre şi prezidențiale şi guvernamentale au lovit fără scrupule săracii, într-o inconștiență din asta bolșevică albastră în Biserică şi în ţăranul român. Țăranul român, producătorul este o icoană în muncă. El îndură. Uitați-vă in istoria României. Toţi care au lovit în ţăranul român au ieşit din istorie”, a mai adăugat Puric.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...