ACTUALITATEDan Puric: Înaltul Teodosie este o verticală a ortodoxiei româneşti. Creştinii aceia...

Dan Puric: Înaltul Teodosie este o verticală a ortodoxiei româneşti. Creştinii aceia care s-au dus acolo sunt niste reprezentanţi extraordinari ai acestui popor!

Actorul și regizorul Dan Puric a comentat evenimentele din jurul sărbătorii Sfântului Andrei, atunci când ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, a chemat pe toți românii, indiferent de locul în care domiciliază, să vină la pelerinajul de la peștera Sf. Andrei din localitatea Ion Corvin.

Puric a spus că cei care au fost prezenți la sărbătoare sunt demni reprezentanți ai poporului român și l-a lăudat pe ÎPS Teodosie.

„Vremurile acestea de prigoană modernă şi perverse aşa şi pudrate constituţional sunt cea mai bună ocazie ca să iasă verticalităţi româneşti creştine. Înaltul Teodosie este o verticală a ortodoxiei româneşti. Creştinii aceia care s-au dus acolo sunt niste reprezentanţi extraordinari ai acestui popor. Pe de altă parte, mie mi-e milă de cei care au intervenit acolo, săracii jandarmi pentru că ştiţi cum este, când dai în biserică, consecinţele în timp să te ferească Dumnezeu care sunt, pentru că au familii săracii şi eu mă rog să nu li se întâmple ceva”, a spus Dan Puric, la Antena 3.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

În ceea ce privește restricțiile impuse producătorilor care-și vând marfa în piețe, autorul „Omului frumos” , a remarcat că toți cei care au atacat țăranul român au ieșit din istorie.

„Vedeți că în perioada aceasta instituțiile noastre şi prezidențiale şi guvernamentale au lovit fără scrupule săracii, într-o inconștiență din asta bolșevică albastră în Biserică şi în ţăranul român. Țăranul român, producătorul este o icoană în muncă. El îndură. Uitați-vă in istoria României. Toţi care au lovit în ţăranul român au ieşit din istorie”, a mai adăugat Puric.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 16.620 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Alătură-te R3media și pe Telegram

Pentru că știm cât de important este să primești cât mai ușor știrile și informațiile de care ai nevoie, te invităm să accesezi canalul...

Articole relaționate

Cele mai citite