ACTUALITATEÎPS Teodosie joacă tare: Arhiepiscopul Tomisului a cerut tuturor preoților și monahilor...

ÎPS Teodosie joacă tare: Arhiepiscopul Tomisului a cerut tuturor preoților și monahilor din județul Constanța să fie prezenți la peștera Sf. Andrei. E vorba de mii de oameni

ÎPS Teodosie a anunțat oficialitățile statului că va sărbători cum se cuvine praznicul Sf. Andrei, la peștera din comuna Ion Corvin din județul Constanța și se pare că se va ține de cuvânt.

Astfel, printr-un document oficial trimis tuturor protoieriilor din Arhiepiscopie, el a anunțat că toți preoții și monahii din cuprinsul eparhiei vor fi „delegați în interes profesional să săvârșească în sobor Sfânta Liturghie la Mănăstirea Peșterea Sfântului Andrei din localitatea Ion Corvin, județul Constanța”. Cu alte cuvinte, toți preoții din toate bisericile ortodoxe de pe raza județului Constanța sunt chemați la Sf. Andrei. De asemenea, toți călugării și toate călugărițele din județ vor veni la Mănăstirea Peștera Sf. Andrei. E vorba, cu siguranță, de mii de persoane.

El a precizat că în acea zi, toate bisericile vor rămâne deschise pentru rugăciune individuală.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Eparhia păstorită de ÎPS Teodosie cuprinde preoții și monahii și monahiile din județul Constanța.

Reamintim că Municipiul Constanța este în carantină, iar autoritățile au mobilizat deja forțe de ordine în zona peșterii Sf. Andrei pentru a verifica dacă se respectă restricțiile impuse.

Patriarhia Română a cerut autorităților să permită desfășurarea pelerinajului tradițional de la peștera Sf. Andrei.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate