ACTUALITATECu 2 luni întârziere, Guvernul Cîțu atinge ținta vaccinării a 5 milioane...

Cu 2 luni întârziere, Guvernul Cîțu atinge ținta vaccinării a 5 milioane de persoane împotriva Covid-19

România a atins, sâmbătă, chiar în ultima zi a lunii iulie, ținta de 5 milioane de persoane vaccinate împotriva Covid-19, țintă anunțată anterior de premierul Cîțu pentru, cel mai târziu, 1 iunie. Astfel, Guvernul a anunțat că a fost depășit pragul de 5 milioane de persoane vaccinate cu cel puțin o doză.

Până sâmbătă, 31 iulie a.c., ora 17.00, au fost vaccinate cu cel puțin o doză 5.000.889 de persoane, din care 4.853.485 de persoane au fost vaccinate cu schema completă.

Ulterior, România a vândut Danemarcei 1 milion de doze de vaccin anti-Covid de la compania Pfizer.

Premierul Cîțu declara că doar după atingerea a 5 milioane de persoane vaccinate, se va putea vorbi de măsuri de relaxare precum fără mască pe plajă sau fără mască pe drumeție la munte, dar și de facilități pentru persoanele vaccinate, respectiv restaurante și hoteluri deschise la interior cu capacitate de 100% pentru persoanele vaccinate. Cu toate acestea, premierul a susținut, când numărul de 5 milioane nu a fost atins, că „ținta vaccinării este atinsă”, fără a mai fi invocat un alt număr, ci lipsa cazurilor de infectare în Capitală.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

4 COMENTARII

  1. O să plângem cu lacrimi de sânge acest target de 5 milioane de vaccinați.

    Vom avea o rată mare de infectare cu Delta in rândul lor ca dovadă că vaccinul a fost INUTIL.

    Și anii ce vin vor aduce cu ei explozia efectelor adverse: dereglarea imunității naturale, boli autoimune, miocardii și alte consecințe ale acestui vaccin extrem de agresiv si invaziv.

    Cei care nu au pățit incă nimic să mulțumească Celui de Sus și să nu riște supradoza luând și doza a 3-a care urmează pe agenda propagandei – să tragă linie și săse bazeze pe imunitatea naturală care e de mii de ori mai inteligentă decât imunitatea artificială care este periculoasă prin daune colaterale imprevizibile… . Opriți-vă la timp!

  2. o mare minciuna ca si partzu nascut pe 1 aprilie. in fapt s-au trecut pe certificate cu 500 lei vreun milion, iar vreun milion juma’ au luat tzeapa, astfel: o parte au luat ser fiziologic, intrucat serurile experimentale pe cobai vin o parte “placebo” o parte “pe bune”, iar ceilelalte oi au luat otrava adevarata, Acestia din urma, fie s-au imbolnavit si se vor tot imbolnavi de acum incolo, iar altii din nefericire au murit. ACESTA ESTE ADEVARUL! STATISTICI MINCINOASE, CU ASTA SE OCUPA GUWERNERUL MEU. AM ATINS GRAAAUUUU’ LA HECTAR TOVARASI!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT