duminică, iunie 16, 2024
ACTUALITATECTP despre Nicolae Ciucă: Iohannis a găsit un prost mai mare ca...

CTP despre Nicolae Ciucă: Iohannis a găsit un prost mai mare ca el. Încercările de a avea umor ale lui Ciucă pot împinge la sinucidere un bou adult

Cristian Tudor Popescu (CTP) l-a criticat dur pe președintele PNL, Nicolae Ciucă, despre care a scris că este „analfabet”, „un prost” și că ar „împinge la sinucidere un bou adult” cu încercările sale de umor.

Într-o postare publicată pe facebook, CTP a scris că fostul șef al Armatei „are vocabularul unui corigent de gimnaziu, adică nu e analfabet funcțional, e mai degrabă analfabet. Începe orice frază fără să știe unde vrea s-o ducă. Se împotmolește după câteva cuvinte în mâlul minții sale, emite un număr nesfârșit de ăăă-uri. Când reușește să articuleze câteva propoziții succesive, pare că le-a învățat pe dinafară, repetându-le ore în șir în fața oglinzii”.

CTP a menționat că singurul motiv pentru care Ciucă a fost promovat șef al PNL este că Iohannis „a găsit un prost mai mare ca el”.

„N-a comentat niciodată în termeni militari profesionali războaiele din Ucraina și Gaza. Nu i-am descoperit niciodată nici cel mai mic licăr de inteligență în vorbire. Încercările de a avea umor ale lui Ciucă pot împinge la sinucidere un bou adult.

Impresia teribilă pe care mi-o dă constant acest om e că nu înțelege absolut nimic din ce spune și face.

Singura justificare imaginabilă pentru funcțiile în care a fost proptit natantolul mi se pare nevoia de relaxare a lui Iohannis, între vacanțe: să se uite la unul mai prost decât el.
Partidul nu are în acest moment niciun purtător de cuvânt și imagine, cu excepția respingătorului saltimbanc Rareș Bogdan. PNL nu este mâncat de PSD, AUR, Șoșoacă sau USR, ci de propriile-i meschinării, parvenitism, demagogie, șulfărie râncedă, politici de bodegă. După părerea mea, până în alegeri va cădea la nivelul Forței Dreptei, poate chiar mai jos. Și va trage România cu el”, a concluzionat CTP.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

6 COMENTARII

 1. Oricât e de de gibon sau urangutan acest CTP, care îmi este antipatic la cel mai mare grad, de data asta are dreptate! E suficient sa te uiti la masa de grasime ambulanta numita generalul Ciuca, si sa asculti ce spune si te iau toti nervii. Aia cu “ăăă…considerând că… ăăă…”, care apare in orice vorbire a caltaboșului mă face de fiecare dată să schimb canalul la TV. Daca ăsta iese președintele României, șterg toate canalelede știri din TV și nu mai ascult nici la radio!

 2. Ocazional, mai spune si CTP-ul cate una buna, de data asta despre acest borhot si caltabos securistic analfabet si penelist, din troaca penelista. Dupa cum si in pesedeu sunt destui de nivelul asta.

 3. ” Încercările de a avea umor ale lui Ciucă ”

  -se citeshte asa,
  ” Încercările
  -cui?
  -ale tale!
  …”

  CTP e o satana in carne si oase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE