vineri, februarie 23, 2024
ACTUALITATESUA | Ghislaine Maxwell, fosta iubită a lui Jeffrey Epstein, om de...

SUA | Ghislaine Maxwell, fosta iubită a lui Jeffrey Epstein, om de afaceri asociat în trecut cu Bill Clinton și acuzat de pedofilie, a fost condamnată la 20 de ani de închisoare pentru trafic sexual cu minore

Ghislaine Maxwell a fost condamnată marți la 20 de ani de închisoare în cazul de trafic sexual din New York pentru că a procurat adolescente pentru Jeffrey Epstein, pentru ca acesta să le abuzeze. Maxwell, în vârstă de 60 de ani, și-a menținut nevinovăția.

Epstein, un infractor sexual condamnat și om de afaceri ai cărui asociați de elită au au fost cândva prințul Andrew și Bill Clinton, a fost capturat de autoritățile federale în iulie 2019, sub acuzația de trafic sexual. S-a sinucis într-o închisoare federală din New York la puțin peste o lună după arestarea sa.

Avocații lui Maxwell au insistat pentru clemență în condamnare, spunând că ea ar trebui să primească „cu mult sub” cei 20 de ani recomandați de oficialii federali de probațiune. Procurorii au cerut o pedeapsă de la 30 la 55 de ani de închisoare.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Maxwell, o fostă persoană cunoscută în lumea modei, a fost condamnată la 29 decembrie pentru cinci din cele șase acuzații cu care s-a confruntat. Instanța a luat această decizie după 40 de ore de deliberări pe durata a șase zile.

Dar Maxwell nu a oferit prea multe scuze pentru acțiunile ei. Când Maxwell a vorbit în fața instanței, ea a spus: „Empatizez profund cu toate victimele din acest caz. De asemenea, recunosc că am fost condamnată pentru că l-am ajutat pe Jeffrey Epstein să comită aceste crime”, a spus Maxwell în prima declarație pe baza acestor acuzații.

„Și în ciuda multor lucruri utile și pozitive pe care le-am făcut în viața mea și le voi face în continuare… știu că asocierea mea cu Epstein și acest caz mă va păta pentru totdeauna și permanent”, a mai spus ea.

Maxwell a încercat să dea vina pe Epstein.

„Jeffrey Epstein ar fi trebuit să fie aici înaintea voastră, ar fi trebuit să stea în fața voastră în toți acești ani, ar fi trebuit să stea în fața voastră în 2005,  în 2009 și, din nou, în 2019”, a continuat Maxwell, conform The Guardian.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

3 COMENTARII

 1. “S-a sinucis într-o închisoare federală din New York la puțin peste o lună după arestarea sa.”

  Nu…

  “A fost sinucis într-o închisoare federală din New York la puțin peste o lună după arestarea sa.”

  El si altii ca el.
  Si cica numai in Rusia se fac astfel de crime ale oponentilor sau ale celor care pot deranja sau devoala ceva…
  Deh, rusii au oligarhi, americanii filantropi…Americanii te ucid cu guler alb si cravata la gat, rusii cu parul. Sau cu otrava.

 2. Puțin probabil să fi fost vreodată “iubita” lui Epstein care avea preferințe clare și nu i se lăsa la ” babornițe” trecute de 16 ani. În mod sigur se va “sinucide” înainte de prezidențiale, așa ca Epstein și din aceleași motive. Dacă i s-ar oferi un deal pentru o agendă cu clienții și ceva înregistrări “picante” adică grețoase pentru orice om normal la cap, cum ar fi normal, multe moace sobre de globalizatori și “demnitari” ar trebui să se care cu flegmele publicului pe față. Însă așa, problema se mută la amărâtele violate și distruse de înaltele jeguri, care trăiesc, dacă mai trăiesc, în tteamă și rușine sau pe străzi, cu seringa în mână.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE