sâmbătă, decembrie 9, 2023
OPINIICriminalul ONG-ist

Criminalul ONG-ist

Făceam parte dintr-un grup de WhatsApp nemaipomenit de ajutorare a celor nevoiaşi, ucraineni sau români. Ce frumos să vezi atîţia oameni care ajută dezinteresat! Din cînd în cînd se mai iscă discuţii off-topic, pentru unele eu pledez vinovat.

Prima de acest gen a pornit de la postarea unei doamne ce oferea binevoitoare moartea. Dacă o făcea în cunoştinţă de cauză e trist şi are mare nevoie de compasiunea şi rugăciunile noastre. Dacă nu cunoştea efectele ofertei sale nu înseamnă că e nevinovată, căci există şi omor din culpă. Ştiţi ce resursă oferea grupului? Montarea gratuită de sterilete beneficiarilor doritori ajutați de ONG-urile din grup. Și de aici am luat foc. Oare ne-am îndrăcit cu toții?

Azi, Adevărul e la îndemînă celor ce îl caută cu inimă curată. Totodată, într-o societate informațională, avem acces la informație și cunoaștere mai mult ca oricând. Suntem însă și ușor susceptibili manipulării. Dar să revenim la oferta ucigașă. Când crezi în dreptul oricărei ființe la viață de la concepție la moartea naturală, nu poți tăcea când sirenele caută să naufragieze corabia argonauților în frunte cu Ulise. Astăzi, Ulise e în pîntece, iar sirenele sunt oameni ca doamna al cărui ONG oferea sterilete. Moarte frumos ambalată sub forma unui ajutor umanitar. Halal ajutor! Ce vină au copiii din pîntece că Dumnezeu le-a dat viață la momentul potrivit? De ce părinții socotesc nepotrivit momentul cînd s-au învrednicit de darul vieții oferit de Creatorul tuturor?

Știu, unii veți spune, poate în necunoștință de cauză sau poate deja ați fost victime ale ideologiei criminale, că planificarea familială și contracepția sunt utile societății actuale. Greșiți, poate vom dezbate tema în alt articol, nu e momentul oportun acum. Nici măcar MITUL suprapopulării nu justifică din punct de vedere moral crima. Spun mit, căci asta este, un mit. Cercetați părerea oamenilor de știință onești și veți vedea că această minciună servește unor scopuri meschine și nu are nici o legătură cu realitatea obiectivă.

Dar de ce e rău sau ucigaș steriletul? Doar previne apariția unor copii nedoriți. Nedoriți? Alt termen mincinos inventat de lobby-ul pro-avort/planificare familială, în încercarea de a adormi conștiințele părinților ucigași. Nu există copil nedorit! E dorit de Cineva acolo sus și știe el mai bine ca noi, părinții, de ce a fost chemat acum la viață și nu în alt moment. Dacă ar fi după noi, mereu ar putea fi momentul nepotrivit, că noi avem alte priorități, nebune, le-aș numi eu: cariera, o casă, o mașină sau două, bogăția la modul general sau orice alt idol pe altarul căruia jertfim viața pruncilor noștri din pîntece. Mereu putem găsi pretexte să ucidem, căci nașterea ne-ar încurca planurile noastre de viitor. Uităm că nu ne putem clădi niciodată fericirea pe mormîntul copiilor noștri uciși cu sînge rece.

Să revin, totuși, la sterilet. Admitem, sper, că orice metodă contraceptivă (unele fals numite așa, căci sunt și avortive, dar nu toți știu asta, căci sunt dezinformați) nu este 100% sigură. Acest lucru se traduce prin faptul că uneori femeia rămîne gravidă, chiar dacă a folosit corect metoda x sau y. Tot așa și la sterilet. Dar ce se întîmplă cînd acesta dă greș și concepția are loc? Intervine un alt mecanism de funcționare al său. Ovulul fecundat (a se citi corect, o nouă ființă umană, cu trup și suflet) va ajunge în uter. Aici, steriletul creează un mediu toxic și nu permite ovulului nidarea de peretele uterin ca să se poată ulterior hrăni și dezvolta. Va fi deci eliminat! Ce e asta? Nimic altceva decît AVORT timpuriu. De multe ori, femeia nici nu realizează crima din interiorul ei, căci vorbim de o viață în primele sale 2 săptămîni și poate fi eliminată odată cu ciclul menstrual. Să îl numim avort invizibil, căci nici nu știi că l-ai făcut (cum să îți pară rău de o crimă neștiută?). De aceea, steriletul nu e doar contracepție, ci și metodă avortivă, ucide prunci nevinovați.

Dacă eu aș oferi femeilor sterilete, pot fi numit, pe dreptate, criminalul ONG-ist. Legal, nici măcar nu voi răspunde de crimele săvîrșite cu concursul meu. Crima perfectă. Moare pruncul, mama e traumatizată pe viață (puteți citi online mai multe despre sindromul post-avort), iar cel/cea ce a oferit arma crimei și a îndemnat practic mama spre omor scapă nepedepsit de justiția omenească. De cea divină nu va scăpa, de aceea le dorim îndreptare, pocăință și fapte bune.

Avortul e încă legal, la fel și contracepția, deși cele două sunt de neseparat și într-o societate normală, având la bază Dreptul Natural, nu ideologii criminale, ar trebui ambele interzise prin lege. Motive întemeiate pentru această acțiune temerară avem și din punct de vedere moral, dar și juridic, demografic, economic, cultural șamd. Cît despre tabăra adversă, ei știu prea bine (și de aceea evită orice dezbatere rațională/științifică) că sunt total descoperiți și că, în afară de pură ideologie, nu au nimic care să facă justificabilă crima din pîntece, indiferent de metodă, că e sterilet, pilula de a doua zi, avort chirurgical sau avort provocat prin orice metodă ,,contraceptivă” care are ca efect și împiedicarea nidării, atunci cînd concepția are loc, pentru că a dat greș partea contraceptivă a metodei folosite. De aceea, promovînd educația sexuală comprehensivă și planificarea familială prin contracepție, nu avem decît efecte contrare celor menționațe inițial de promotorii celor două. Negustori ai morții, căci se îmbogățesc vînzînd moartea pruncilor unor părinți egoiști, comozi, necredincioși. Efectele: creșterea sarcinilor ,,nedorite”, inclusiv la minore, extinderea promiscuității sexuale, scăderea vîrstei debutului sexual, creșterea numărului celor afectați de boli cu transmitere sexuală, scăderea speranței de viață (atît la heterosexuali, cît mai ales în rîndul homosexualilor), creșterea cererii de avort chirurgical, deși cei ce promovează contracepția se laudă mereu că urmăresc diminuarea numărului global de avorturi…

Astăzi, cineva a cerut ajutor pentru un copil cu copil, o mamă minoră. Apropo, România are foarte multe mame minore și din cauza etniei rrome, care insistă să nu renunțe la tradiția căsătoriilor minorilor. Dacă i-am scoate din ecuație, altul ar fi raportul total al minorelor devenite mame. Oricum, nu e o rușine să fii mamă, ci dimpotrivă, indiferent de vîrstă sau etnie! Iar mamă devii odată cu concepția, nu după naștere. De aceea, nu suport inepția termenului de viitoare mamă sau viitor tată. A rămas gravidă iubita ta? Ești tată și, dacă ești bărbat cu adevărat și tată responsabil, nu o părăsești, o sprijini pentru a naște și crește copilul tău, nu o presezi și o duci la măcelar, plătind doctorul să îți omoare copilul. Iar am divagat. Revin la mămica neajutorată, căci s-a găsit iar cineva să comenteze aiurea:

,,… De educație sexuală și planificare familială au nevoie tinerii ăștia…” Și iar am luat foc, de aceea am și scris articolul de mai sus.

Da, tinerii nu au nevoie de Dumnezeu, de feciorie pînă la căsătorie și de fidelitate ulterior, fără perversiuni și contracepție, ci de începerea vieții sexuale cît mai devreme, de zeci de parteneri pînă la căsătorie (dacă se mai căsătoresc, căci inamicii moralității lucrează cu spor la destrămarea familiei și a căsătoriei între un bărbat și o femeie), de o minte deschisă în cadrul căsniciei, permițînd adulterul, de divorț dacă nu se potrivesc sexual, s-au săturat unul de altul trupește sau unul din ei a găsit pe cineva mai atrăgător (mereu va fi cineva mai atractiv sexual, dacă pofta primează, nu iubirea hristică a soției), de contracepție, căci pofta împiedică viața sau o ucide (iar iubirea dă viață roadelor sale, pruncii), de avort sub diverse forme: hormonal, empiric, chirurgical…, de MOARTE! Viața veșnică propusă de Hristos următorilor Săi nu pare atractivă când sirenele din societatea civilă îți vînd iluzii, promițîndu-ți plăcerea și cunoașterea (o cunoaștere însă ce duce la pieire, nu la iluminare). Despre Ulise și sirene, magistral a scris Paul Curcă în materialul cu același nume.

Așadar, astupați-vă urechile cu ceară, legați-vă de catarg, ca să nu pieriți urmînd cîntecul ucigaș al celor ce oferă, aparent cu bune intenții (și diavolul se face înger de lumină, ca să te poată înșela și ucide apoi sufletește), contracepție, planificare familială și AVORT. Tot ei sunt cei deranjați de icoane în școli, de ora de religie, de Referendumul pentru Familie, de Biserica Ortodoxă (sau de orice biserică iubitoare de curăție trupească și sufletească), pe care o denigrează constant și o atacă mereu în presa liber-cugetătoare, ca să nu zic, atee. Simple victime ale satanei (nici nu știu unii din ei că slujesc tatălui minciunii și celui ce a fost dintru început ucigaș de oameni), le dorim îndreptare și mîntuire, făcînd roade vrednice de pocăință. Să ia pilda fiului risipitor, căci Tatăl îi iubește, dacă renunță la pofta desfrînată și se întorc cu smerenie spre El, Cel ce este IUBIREA, ,,CALEA, ADEVĂRUL și VIAȚA”.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

2 COMENTARII

  1. Just. Era bine și de făcut un pas în spate pentru a privi situația în ansamblu. Oamenii nu-s atât răi cât proști, și caută să acopere degrabă orice necaz cu plăcere, crezând că așa trece. De-asta până și tinerii ăia chipurile fericiți și care se distrează nu ajung să pice drogați la festivaluri de prea tare ce le place realitatea înconjurătoare. Nu știu cum ar putea să nu te-nfioare absurdul situației unor femei nevoite să-și părăsească țara în care bunicii, părinții, frații și soții le sunt uciși apărând-o pentru că s-a plictisit iar gena mongolă, în aplauzele cretinilor care dau valențe creștin-mistice, anti homosexual-globaliste, de salvare a omului alb european etc, întregii tărășenii, iar o tută se trezește că ce le-ar face bine ăstora e să se tăvălească în voie cu noile gazde. Sigur, e vorba în ultima instanță de avort, dar până acolo te pălește amestecul ăsta crâncen de răsturnare a priorităților, de neputință, de “atât îi duce capul”. Și dacă n-ar da în avort, ilegal fiind, tot către o altă imebcilitate ar trage, fundația lor de raportare la realitate e absolut distrusă…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE