duminică, iulie 14, 2024
ACTUALITATECornel Nistorescu despre meciul România - Ucraina: Ne-a dat tuturor un sentiment...

Cornel Nistorescu despre meciul România – Ucraina: Ne-a dat tuturor un sentiment de identitate, de unitate, de apartenență aproape palpabilă la țara noastră așa cum este, cu toate necazurile ei

Comentând atmosfera și rezultatul meciului România – Ucraina 3-0, de la Euro 2024, jurnalistul Cornel Nistorescu a spus că victoria tricolorilor s-a născut din „energia tribunelor”.

Mai mult, Nistorescu afirmă că acest meci de fotbal a readus legăturile tainice dintre românii de pretutindeni.

„Explozia de energie a venit de la compatrioții noștri din tribune. Niciodată, Naționala României n-a mai jucat pe un teren străin acompaniată de o asemenea galerie, în realitate, un cor patriotic pe zeci de mii de voci, de o amplitudine impresionantă. Niciodată, n-am văzut echipa națională secondată de o asemenea energie, de o cîntare cu sunete de val de mare, ”Româniaaa-eee/Româniaaaa-eeee!”

Victoria României împotriva Ucrainei s-a născut din energia tribunelor. Minute întregi, corul tribunelor suna ca o voce a celor de acasă. Meciul de luni seara a avut o dimensiune patriotică neobișnuită. Ne-a dat tuturor un sentiment de identitate, de unitate, de apartenență aproape palpabilă la țara noastră așa cum este, cu toate necazurile ei. Și la Limba Română după care ne recunoaștem și ne croim punți între noi”, a scris Nistorescu în Cotidianul.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

5 COMENTARII

  1. Patriotism inseamba sa faci ceva concret pentru tara. Sa belesti ochii pe stadion sau la tv si sa canti sau sa urli slogane infantile nu e patriotism. Pentru cine nu realizeaza asta…nu are rost sa incerce sa ii explici. Continuati sa sustineti echipa de fotbal si se vor rezolva toate problemele Romaniei. Tara e in prag de razboi si unii in loc sa iasa in strada sa protesteze….se aduna la fotbal si bere sa se dea patrioti. Subiect inchis!

  2. Sa fim seriosi!!!! Fotbalul nu e realitate! Este o unealta de manevra si de distragere a atentiei. Patriotismul nu se arata pe arenele sportive cum vor sa ne faca unii sa credem.

    • Când mii de români se unesc din iubire pentru țara lor, se cheamă Patriotism.

      Bine că e patriotism real să postezi pe net cu pseudonime :))

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE