ACTUALITATEContrazis de studii, Adrian Streinu-Cercel aruncă în aer imunitatea naturală a oamenilor:...

Contrazis de studii, Adrian Streinu-Cercel aruncă în aer imunitatea naturală a oamenilor: Pierd vremea dacă vor să își testeze anticorpii. Pentru că nu are semnificație dacă au trecut prin boală sau nu

Fostul manager al Institutului Matei Balș din București, Adrian Streinul Cercel, actual senator PSD și președinte al Comisiei de Sănătate din Senat, a vorbit despre importanța vaccinării anti-Covid-19, scrie Bugetul.

Multe persoane, la această oră, sceptice cu privire la pandemie și la coronavirus, se gândesc serios, în acest debut de val 4, să se vaccineze, dar vor mai întâi să-și testeze anticorpii chiar dacă au trecut sau nu au trecut prin boală și sunt, deocamdată, nevaccinați.

Cu ce ajută această testare a anticorpilor înainte de a decide dacă e cazul să te vaccinezi?, a fost întrebat medicul Adrian Streinu-Cercel.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Prof. dr. Adrian Streinu-Cercel explică foarte clar: “Pierd vremea. Pentru că nu are semnificație dacă au trecut prin boală sau nu. Dacă au trecut prin boală, își consolidează anticorpii și e foarte bine, dacă nu, sunt mult mai protejați împotriva acestei boli. Este simplu. Repet, pierd vremea!”, conform Gândul.ro.

Studiile îl contrazic pe reputatul medic

Potrivit unui studiu efectuat de un grup de specialiști din Israel, imunitatea naturală la Covid-19, obținută prin contactarea virusului și depășirea bolii, este mult mai puternică decât imunitatea conferită de vaccinare. Acest lucru se aplică și variantei Delta a virusului, potrivit Bloomberg.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Tinctură de propolis și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Studiul se referă în mod special la vaccinarea cu cele două doze ale vaccinului Pfizer, cel mai popular, fiind considerat cel mai eficace. Este „cel mai mare” studiu observațional din lumea reală care compară imunitatea naturală cu cea indusă de vaccin, potrivit coordonatorilor.

Este un exemplu de manual legat de modul în care imunitatea naturală protejează mai bine decât vaccinarea. Din câte știu eu, este prima dată când [acest lucru] a fost demonstrat în contextul Covid-19.”, spune Charlotte Thålin, medic și cercetător în imunologie la Spitalul Danderyd și Institutul Karolinska, care studiază răspunsurile imune la SARS-CoV-2, conform Science Mag (…)

Grupul lui Nussenzweig a publicat date care arată că persoanele care se vindecă după o infectare cu SARS-CoV-2 continuă să dezvolte un număr tot mai mare de tipuri de anticorpi care vizează virusul, timp de aproximativ 1 an (…).

Ține-ți EROII aproape! Cumpără un tricou sau o bluză cu chipul unui Mare Român și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Pentru multe boli infecțioase, imunitatea dobândită în mod natural este cunoscută ca fiind mai puternică decât imunitatea indusă de vaccin și durează adesea o viață. – citește AICI toată știrea.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

9 COMENTARII

 1. acest criminal este santajat de securitate pentru persoanele ucise prin vaxx in anii 2010. iese la comanda poolitik si latra pentru ca miliardele pe care le invarteste de la bigbrother sunt mana in mana cu frauda si evaziunea. el si toti asa-zisii medici ai Romaniei. din pacate pentru noi, mai avem foarte putini medici si specialisti, iar acestia NU SUNT LASATI SA SPUNA ADEVARUL. desi ar putea sa o faca. DACA AR FI UNITI SI AR IESI TOTI IN STRADA SA SPUNA ADEVARUL NIMIC DIN CE SE INTAMPLA ACUM NU AR EXISTA! ROMANIA TREZESTE-TE!

 2. sluga farmaciștilor, licheaua asta isi aduce singur blestem pe capul lui și al familiei si urmașilor lui…

  scopul ăstora a fost să facă din oamenii sănătoși abonați la produsele lor, asta-i marele tun.

  Streinu, Rafila, Arahat, Mihăilă, Carmen Dobrovăț și Jurma – toți au contracte cu Big Pharma disponibile online. Toți blestemații ăștia tranzacționează drepturile voastre constituționale și vă impun produse cu forța ca să ruleze afacerile finanțatorilor.

  Blesteme negre cad pe casa acestor satane in halat alb care și-au călcat jurământul lui Hippocrate și și-au vândut sufletul pe 30 de arginți!!! Dacă familia lor citește să-i oprească la timp dacă mai pot.

 3. De acord cu remarca “pierd vremea daca vor sa isi testeze anticorpii”. Imunitatea este mult mai mult decat prezenta sau absenta anticorpilor. Cei care au trecut prin boala (chiar si fara simptome) si-au activat si alte linii de aparare imune care nu se testeaza in mod uzual, dar care ii fac mai rezistenti la viitoarele contacte cu virusul….asa cum este la orice boala infectioasa prin care ai trecut si de care te-ai vindecat.

 4. Reputat pentru absurditățile promovate în ultimii 20 ani pe seama provocării de panici iraționale prin inventarea de epidemii la nivel local și prin prognoze catastrofice legate de aceste invenții!

 5. Placa asta cum ca anticorpii dobanditi dupa boala si imunitatea naturala nu este relevanta o promoveaza si satanistul de chereches de la usr fix in aceeasi zi in care a iesit la rampa “marele specialist” cercel. Aparatul de propaganda a fost iar pus in miscare intr-un mod foarte agresiv mai ales ca a iesit de la naftalina si pedofilul ala de la smurd si primul drogat al tarii si marea specialista in epilare inghinala etc. Slugile obediente ale sistemului care pentru 30 de arginti si-au vandut sufletul dar il vand si pe al nostru si al copiilor nostri. Monstrii cu chip de om sunt aceste mizerii si gunoaie care se auto proclama autoritati ale Statului Roman.

 6. De ce este atat de reputat?Care e contributia adusa de individ ,in afara ca isi face serviciul mai mult pe la televizor,la cercetarea si dezvoltarea stiintei virusilor ca n-am auzit despre vreo descoperire sau tratament creat de personajul in cauza?Are habar despre ceea ce afirma?Va spun eu,latratul in presa ,amenintarea cu moartea a milioane de oameni si alte lucruri pentru care in alte vremuri ar fi dat cu subsemnatul.Un impostor precum gloata de ciocli care stiu despre coronavirus doar ca trebuie sa ne vaccinam.Atat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT