duminică, aprilie 14, 2024
ACTUALITATECNCAV afirmă că eficiența vaccinului Johnson & Johnson „va fi evaluată în...

CNCAV afirmă că eficiența vaccinului Johnson & Johnson „va fi evaluată în perioada următoare”, dar serul a fost folosit deja și se importă în continuare!

Pe 27 sept. 2021, website-ul investigativ „Project Veritas” din Statele Unite, reluat de ȘTIRI CIUDATE, publica două discuții neverosimile cu oficiali ai producătorului de vaccinuri Johnson& Johnson, înregistrate de jurnaliști cu camera ascunsă în care Brandon Schadt (Johnson & Johnson Regional Business Lead) și Justin Durrant (om de știință în laboratoarele Johnson & Johnson) mărturiseau separat că vaccinul J& J nu trebuie administrat copiilor datorită efectelor adverse, existând „repercursiuni” despre care încă nu se știe totul, respectiv că vaccinul nu trebuie folosit în general.

Mai mult, unul dintre interlocutorii jurnaliștilor sub acoperire declara plastic că firma J& J „este” în general, echivalentă cu „a păși în cea mai tare grămadă mirositoare de rahat în care ai putea păși” (sic!, n.n.). Dezvăluirile din Statele Unite erau date publicității cu doar o săptămână înainte de sosirea în România a unui stoc de 213.600 de unități produse de multinaționala americană Johnson & Johnson. În România, ȘTIRI CIUDATE a solicitat clarificări Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) pe acest subiect, dar i s-a răspuns cu un elogiu adus vaccinării COVID-19. Mai mult, Consiliul recunoaște că administrarea vaccinului Janssen (Johnson & Johnson) a debutat la data de 4 mai 2021 „sens în care nu s-au acumulat suficiente date pentru perioada raportată (până la 31 mai a.c.)” și că „eficiența acestui tip de vaccin va fi evaluată în perioada următoare”.(!!!)

Continuarea investigației este pe blogul jurnalistului Traian Horia.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE