ACTUALITATECNCAV afirmă că eficiența vaccinului Johnson & Johnson „va fi evaluată în...

CNCAV afirmă că eficiența vaccinului Johnson & Johnson „va fi evaluată în perioada următoare”, dar serul a fost folosit deja și se importă în continuare!

Pe 27 sept. 2021, website-ul investigativ „Project Veritas” din Statele Unite, reluat de ȘTIRI CIUDATE, publica două discuții neverosimile cu oficiali ai producătorului de vaccinuri Johnson& Johnson, înregistrate de jurnaliști cu camera ascunsă în care Brandon Schadt (Johnson & Johnson Regional Business Lead) și Justin Durrant (om de știință în laboratoarele Johnson & Johnson) mărturiseau separat că vaccinul J& J nu trebuie administrat copiilor datorită efectelor adverse, existând „repercursiuni” despre care încă nu se știe totul, respectiv că vaccinul nu trebuie folosit în general.

Mai mult, unul dintre interlocutorii jurnaliștilor sub acoperire declara plastic că firma J& J „este” în general, echivalentă cu „a păși în cea mai tare grămadă mirositoare de rahat în care ai putea păși” (sic!, n.n.). Dezvăluirile din Statele Unite erau date publicității cu doar o săptămână înainte de sosirea în România a unui stoc de 213.600 de unități produse de multinaționala americană Johnson & Johnson. În România, ȘTIRI CIUDATE a solicitat clarificări Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) pe acest subiect, dar i s-a răspuns cu un elogiu adus vaccinării COVID-19. Mai mult, Consiliul recunoaște că administrarea vaccinului Janssen (Johnson & Johnson) a debutat la data de 4 mai 2021 „sens în care nu s-au acumulat suficiente date pentru perioada raportată (până la 31 mai a.c.)” și că „eficiența acestui tip de vaccin va fi evaluată în perioada următoare”.(!!!)

Continuarea investigației este pe blogul jurnalistului Traian Horia.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...