ACTUALITATECiprian Romănescu (DGPMB): Polițiștii vor acționa în perioada Floriilor și în zonele...

Ciprian Romănescu (DGPMB): Polițiștii vor acționa în perioada Floriilor și în zonele destinate grătarelor. Grupurile de peste 6 persoane sunt interzise

Polițiștii vor acționa, în perioada premergătoare și în perioada sărbătorilor de Florii, în zonele lăcașurilor de cult și a cimitirelor, dar și în zonele de agrement precum Pădurea Băneasa, zona Lacului Morii și zona Lacului Văcărești, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei, Ciprian Romănescu, potrivit Agerpres.

„Poliția Capitalei, în perioada premergătoare și în perioada sărbătorilor de Florii, va acționa cu efective sporite în principalele zone aglomerate tocmai pentru a descuraja faptele de natură penală și contravențională. Poliția Capitalei va acționa în zonele aglomerate cum ar fi: centre comerciale, piețe și, pe lângă verificările privind respectarea legislației privind prevenirea și combaterea Covid-19, verificări vor fi efectuate și pentru modul în care sunt transportate, depozitate și comercializate produsele alimentare, în special produsele din pește și din carne de pește, produse foarte căutate în această perioadă.

Polițiștii vor fi prezenți în astfel de locații. Scopul nostru nu este să amendăm, ci să prevenim răspândirea virusului.”, a declarat Ciprian Romănescu, la Poliția Capitalei. Acesta a amintit apoi că a nu este permisă formarea grupurilor mai mari de șase persoane care nu aparțin aceleiași familii, iar nerespectarea acestei prevederi se sancționează cu amendă de la 500 la 2.500 de lei.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

1 COMENTARIU

  1. Poliția română combate energic grătarele, micii și muștarul! Proiect de țară tip USR!

    Carne de plastic Bill Gates, autorizată!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT