marți, aprilie 23, 2024
ACTUALITATESorin Lavric: Parcă s-a declanșat o olimpiadă pseudo-medicală, sub blestemul căreia sute...

Sorin Lavric: Parcă s-a declanșat o olimpiadă pseudo-medicală, sub blestemul căreia sute de halate albe, călcându-și în picioare jurământul hipocratic, terfelesc ideea de știință terapeutică.

Senatorul Sorin Lavric (AUR) denunță stadiul în care a ajuns o parte a medicinei moderne, care poate susține că bărbații pot „alăpta” copii.

Senatorul AUR a comentat, astfel, știrea conform căreia niște „oameni de știință” din Marea Britanie au decis că așa-zisul „lapte” produs de bărbații care se cred femei este la fel cu laptele natural al mamei.

„Epoca al cărei aer îl respirăm a nimerit sub o providență scrântită. O miasmă de ospiciu sadea plutește în lume, iar culmea e că ospiciul e găzduit de Universitatea Sussex Hospitals NHS Trust (USHT) din Marea Britanie. De ce? Întrucât experții din această respectabilă instituție au declarat, cu morgă infailibilă, că o persoană născută bărbat poate să alăpteze dacă ia hormon progestativ, al cărui efect mirabil e că-l binecuvântează pe fericitul mascul cu glande producătoare de lapte. Aveți îndoieli? Luați, bravi bărbați, Domperidon, un medicament stimulând secreția de prolactină, și gata: v-ați pricopsit cu o splendoare de sâni mustind de lapte. Întruchiparea minunii medicale: laptele patern. Vor urma: spermatozoizi de fecioară nubilă, testicule secretând estrogeni și muguri de ovar încolțind din prostată. Știu, tonul e vădit ironic, dar nici un hohot de râs, oricât de năpraznic, nu ar putea fi pe măsura aerului serios cu care acești medici șarlatani urzesc inepții crase.

După ce-am dat peste baliverna trăznită că scapeții transgenderi pot naște, credeam că repertoriul medical de idioțenii nonbinare a fost definitiv epuizat. Dar de unde, fantezia morbidă cu care acești escroci născocesc elucubrații de gen e prodigioasă. Parcă s-a declanșat o olimpiadă pseudo-medicală, sub blestemul căreia sute de halate albe, călcându-și în picioare jurământul hipocratic, terfelesc ideea de știință terapeutică. Și totul sub vraja banilor încasați cu nemiluita, și nu oricum, ci sub adăpostul unor contracte care, în cazul în care victimelor desfigurate le trece prin cap să ceară despăgubiri, îi scutește de urmări penale. De o parte o diabolică lipsă de scrupule, de cealaltă o ignoranță sinucigașă. Cuplul medic-pacient s-a preschimbat în perechea călău-victimă”, a afirmat Sorin Lavric într-un comunicat de presă.

În opinia sa, în spatele acestor „nebunii” nu stau oameni de știință, ci oameni politici care se folosesc de medicină.

„Iată unde poate duce, atunci când e însoțită de intenții malefice, știința medicală: vaccinuri ucigașe, hormoni deformatori, operații mutilante. E drept, oricât de vinovați ar fi, medicii sunt simpli executanți, căci autorii morali se află în sfera politicii, sau mai degrabă în spatele ei. Neîndoielnic, trăim sub o pronie scrântită”, a concluzionat senatorul AUR.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

2 COMENTARII

 1. “sute de halate albe” :
  -asta banuia si Stalin!

  Stalin nu a mai apucat sa-si clarifice banuiala,
  a decedat la 2 saptamani dupa ce a intors spatele statului Izreal,
  au colaborat doar 5 ani,
  1948-1953.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE