OPINIICe înseamnă cinci ani?

Ce înseamnă cinci ani?

In iunie 2015, jurnalistul canadian Richard Martineau a scris, cu ironie si nedumerire, textul acesta despre tânărul de 16 ani care își alege sexul dupa cum are chef. Imposibil de imaginat ca jurnalistul ar mai putea sa publice un text similar in zilele noastre.

Acum patru ani vorbeam cu o prietena din Romania, care apară fervent drepturile minorităților sexuale împotriva presupusei discriminări si ii spuneam ca va veni vremea in care persoanele respective se vor casatori si vor înfia copii, iar copiii isi vor putea alege sexul după plac. Bineînțeles prietena mea e respins aceste ipoteze, spunea ca exagerez eu. Pentru ca nu știa nici ea ce va urma. Eu, trăind in Occident, eram sigur. Astăzi, aceeași prietena susține educația sexuala progresista si dreptul copiilor de a-si schimba sexul…Chestiile acelea imposibil de imaginat acum patru ani.

Cinci ani in lumea super-tehnologica de azi înseamnă foarte mult. In 2025 ne vom aminti ca prin ceata ca a existat o vreme in care oamenii nu purtau masca. Ne vom „bucura” cu toții, egal de săraci după pandemia actuala sau altele care vor urma, de venitul minim garantat si de bonuri de masa, cu hrana aprobata de un comitet al oamenilor de știință. Vom comunica numai prin internet, ne vom feri unii de alții, si vom rosti numai ce e voie. Vom avea cu toții (sau aproape toți….) un microchip inserat in încheietura mâinii sau pe frunte, care va avea înscris toate datele personale – adresa, data nașterii, contul bancar, situația medicală, ce vaccinuri și medicamente luăm, etc. Vom fi supravegheați în magazine, pe stradă, în autobuze, aeroporturi și gări. De ce nu, chiar și acasă. Dacă va mai exista „acasă”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Vi se pare o fantezie? E suficient sa priviți la semnele tot mai clare, despre care se vorbește din ce in ce mai deschis. „Suntem prea mulți”, „e nevoie de o nouă ordine”, „să rezolvam criza climatică”, sa construim o societate „fără inegalități”. Proiecte de tipul id2020 sunt in plina desfășurare.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Bineînțeles, ca întotdeauna, pretextul este același: „Este spre binele nostru”. Iar ei, care dețin miliardele si se plictisesc, se cred îndreptățiți să ne dirijeze viața, să se joace de-a Dumnezeu.

Nici nu mai e vorba de vreo conspirație. Trudeau, Macron, Biden, Johnson si alții ne-o spun pe față. Numai suporterii lor, naivi, cred ca totul e in regulă, si că după vaccin lumea se va întoarce la viața de dinainte. Sunt oameni care nu știu că în fizică și în istorie procesele sunt ireversibile.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...