vineri, aprilie 12, 2024
ACTUALITATECaz dramatic: Mama are cancer, iar fetița ei are atrezie și microtie....

Caz dramatic: Mama are cancer, iar fetița ei are atrezie și microtie. S-o ajutăm pe Alexandra să audă!

Alexandra Barcan este fetiță de opt ani care s-a născut cu dublă atrezie și microtie, adică nu are urechi și nu aude. Mama ei, care se luptă pentru viitorul copilei, suferă de cancer, dar chiar și așa, nu renunță la luptă.

Pentru ca micuța să poată auzi, e nevoie de operații care se pot face numai în Statele Unite și care costă aproape 200.000 de dolari. Suma este cu mult peste posibilitățile familiei, dar până acum, cu ajutorul românilor de bună credință, au strâns 33.570 de dolari.

Mama Alexandrei ne-a trimis următorul apel:

Sunt mama Alexandrei. Eu am cancer iar fetița mea s-a născut cu dublă atrezie și microtie, nu are urechi și nu aude. Înainte să plec din această lume, trebuie să știu că Alexandra va fi sănătoasă. Nu știu câte zile mai am, însă trebuie să lupt să o văd pe Alexandra sănătoasă, iar apoi Dumnezeu mă poate lua.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Există un singur spital în toată lumea care o poate ajuta pe fetița mea, este în Statele Unite ale Americii. Ei o pot opera, îi pot reconstrui urechile și canalele auditive, iar Alexandra mea va auzi și va fi sănătoasă. Costurile sunt uriașe, 198.000 dolari, și mă rog la Dumnezeu să-mi mai dea zile să reușesc să o văd operată. Până acum am reușit să strângem 33570 dolari.

Noi suntem din Bacău, iar Alexandra are 8 anișori și este singurul meu copil, ea este raza mea de soare, ea este totul. E un copil atât de bun, atât de frumos…nu merită nicio clipă suferința pe care o duce. Îmi doresc să rămân lângă ea, să o văd cum crește, însă realitatea este că boala mea avansează și cel mai mult îmi doresc să o las sănătoasă, să aibă un viitor frumos. Îndrăznesc să pornesc această strângere de fonduri cu gândul că Dumnezeu lucrează prin oameni și va face un miracol să strângem banii pentru operațiile necesare Alexandrei mele.

Vă rog din tot sufletul să ne ajutați să strângem banii pentru operațiile Alexandrei. Este tot ce mai vreau de la viață. Vă mulțumesc pentru toată bunătatea voastră și vă doresc multă sănătate.

Distribuiți, vă rog din tot sufletul, să ajungă povestea noastră la cât mai mulți oameni buni.

Dacă o puteți susține pe prințesa mea cu o donație, se poate dona prin metodele următoare cu mențiunea Alexandra
🕳️ Conturi bancare:
Lei: RO33BTRLRONCRT0532233601
Euro: RO80BTRLEURCRT0532233601
Swift/BIC: BTRLRO22 Beneficiar: Asociatia Noel
🕳️ Donatii cu cardul prin Facebook https://www.facebook.com/donate/610417797760059/
🕳️ Paypal: paypal.me/asociatiaNoel
🕳️ Donații cu cardul: https://asociatianoel.ro/donatii/
🕳️ Revolut: 0771112695 user @renatavbp1 revolut.me/renatavbp1
🕳️ BT Pay: 0752076131
🕳️ Wise: asociatianoel.ro/donatii/wise
🕳️ Sponsorizări firme/ redirecționare impozit: https://asociatianoel.ro/…/sponsorizare-redirectionare…/
🕳️ Completați gratuit Formularul230 din link https://asociatianoel.ro/formular-230/#formular-230

Vă mulțumesc din suflet,
Ana, mama Alexandrei

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE