miercuri, iulie 17, 2024
ACTUALITATECătălin Tolontan taxează SRI: Cum se face că avem pe de o...

Cătălin Tolontan taxează SRI: Cum se face că avem pe de o parte un serviciu atât de performant și avansat, dar peste jumătate din copiii României vor să plece din țara păzită de servicii?

Jurnalistul Cătălin Tolontan taxează declarațiile generalului SRI Anton Rog (foto), cel care spunea într-un interviu că „Serviciul e cu 10-20 de ani înaintea societății, tehnologic și în multe feluri”.

Ziaristul scrie în Libertatea despre cum este posibil ca sub ochii unui serviciu așa de „avansat” să se petreacă Hexifarma, firma care „avea sediul social într-un bloc al SRI și, apoi, consemnăm că s-a prescris misterios cazul penal, chiar când inculpații au fost găsiți vinovați, da, acesta este avangardism și dadaism”.

„Futurismul special al SRI reiese și în legătură cu pandemia de COVID. Primul și marele dosar de corupție, în care a fost judecat șeful Unifarm, Adrian Ionel, masterand al Academiei SRI, a clacat la timp, cât să nu se apuce omul să vorbească. Procurorii au prezentat probe subțiri, după cum au constatat instanțele”, notează Tolontan.

„O întrebare există totuși: cum de, după 33 de ani de tranziție de la comunism, avem pe de o parte un serviciu atât de performant și avansat, dar peste jumătate din copiii României vor să plece din țara păzită de servicii?”, se întreabă jurnalistul.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

4 COMENTARII

  1. Cătălin Tolontan este handicapat mintal ca nu stie de ce peste jumătate din copiii României vor să plece din țara păzită de servicii?

  2. Tolontan aici are dreptate.

    Singura problemă e că el vorbește din perspectiva altor interese, alea Occidentale care il plătesc prin compania Ringier (care are ziarul Libertatea) să impingă ideologiile extremiste ale UE (vaxxinism, lgbtism, eco-sărăcie critica patriotismului, a bisericii și identității)

  3. Tolontan n-a spus dacă, după 33 de ani, o fi aflat și el ceva despre funcționarea Democrației ? Chiar n-are idee cine pentru cine lucrează ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE