ACTUALITATECanada | Un medic a fost suspendat de spital pentru că ar...

Canada | Un medic a fost suspendat de spital pentru că ar fi cauzat „ezitare față de vaccin”, după ce a vorbit despre efecte adverse observate la pacienții vaccinați

Un medic de familie din Canada spune că a fost pedepsit de autoritățile locale din domeniul sanitar, pentru că și-a exprimat îngrijorarea cu privire la efectele secundare pe care le-a observat la unii dintre cei care au primit vaccinul Moderna, în comunitatea sa, informează Life Site News.

„Nu mai am voie să lucrez la Urgență”, a declarat doctorul Charles Hoffe din Columbia Britanică, potrivit unui articol apărut True North News.

Hoffe a adăugat că suspendarea sa s-a petrecut la sfârșitul lunii aprilie, după ce autoritățile sanitare locale l-au pedepsit „pentru infracțiunea de cauzare a „ezitării față de vaccin”, pentru că am vorbit despre pacienții mei care au avut de suferit după vaccin”.

Într-o scrisoare din 5 aprilie, Hoffe îi scrisese lui Bonnie Henry, Ofițer în domeniul Sanitar al provinciei Columbia Britanică,  că este „destul de alarmat de rata mare a efectelor secundare grave cauzate de acest tratament nou”, referindu-se la injecțiile Moderna COVID-19 administrate pentru 900 oameni din Lytton, Columbia Britanică.

Hoffe a spus că a observat moartea unui pacient, „numeroase” reacții alergice, împreună cu trei persoane care aveau deficite neurologice „invalidante” completate cu dureri cronice, care au persistat „mai mult de 10 săptămâni după primul vaccin”.

„Deci, pe scurt, în mica noastră comunitate din Lytton, BC, avem o persoană decedată și trei persoane care pare că vor fi cu handicap permanent, după prima lor doză de vaccin Moderna. Vârsta celor afectați variază de la 38 la 82 de ani ”, a scris Hoffe.

După publicarea textului, dr. Hoffe nu mai poate lucra la Urgență, dar încă poate lucra în cabinetul său privat.

„Încă îmi este permis să văd pacienți în cabinetul meu privat, care nu este sub jurisdicția autorității sanitare interne”, a spus Hoffe. Pierderea capacității de a lucra în urgență a dus la reducerea veniturilor sale la jumătate, ceea ce, a explicat el, este „prețul de a pleda pentru siguranța pacienților mei”.

Un anunț care a fost postat pe ușa clinicii medicale Lytton afirmă că „suspendarea” lui Hoffe de către autoritatea locală de sănătate va însemna „probabil” că „camera de urgență din Lytton va fi închisă cel puțin două săptămâni din fiecare lună”.

Într-o declarație recentă, Colegiul Medicilor și Chirurgilor din Columbia Britanică (CPSBC) și Autoritatea pentru Sănătate a Primelor Națiuni (FNHA) au spus că sunt conștienți de „declarațiile publice ale medicilor care contravin ordinelor și recomandărilor de sănătate publică [fiind] confuze și potențial dăunătoare pacienților. ”

Registratorul și CEO-ul CPSBC, Dr. Heidi Oetter, a amenințat că va lua măsuri împotriva medicilor care se pronunță împotriva narațiunii guvernamentale, afirmând că cei care „pun publicul în pericol cu ​​dezinformare s-ar putea confrunta cu o investigație și dacă e nevoie, cu acțiuni de reglementare”.

În România, la Arad, o asistentă care își exprima îndoielile asupra vaccinului de față cu pacienții a fost concediată.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...