ACTUALITATECălin Georgescu susține că a demisionat din Clubul de la Roma: În...

Călin Georgescu susține că a demisionat din Clubul de la Roma: În CV-ul meu scrie că sunt om liber și suveran. Despre masonerie: Dezavuez această instituție, este o adunătură lamentabilă

Călin Georgescu, propunerea partidului AUR pentru funcția de premier, a dezvăluit că a demisionat din Clubul de la Roma și că nu mai este membru în nicio organizație internațională.

El a mai spus că își va modifica CV-ul, astfel încât să conțină doar o singură propoziție: „Sunt un om liber și suveran”.

„Naționalist am fost dintotdeauna, așa m-am născut.

Eu mă mărginesc să spun ceea ce simt, ceea ce cred, energia cuvintelor contează mai mult decât a citi de pe o fițuică făcută de un consilier.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Mi-am dat demisia, exact de ziua mea, pe 26 martie. A fost un act de curățenie în fața mea, nu doresc să mă iudesc. Mi-a fost scârbă de corectitudinea politică. C de la Roma s-a născut prin munca unui geniu, cu o temă uriașă, și anume trezirea la realitate la ce se întâmplă prin utilizarea necontrolată a resurselor de către marile corporații, dar cum a fost și cu alte instituții, a fost înghițit și cumpărat de-a lungul timpului. Eu sunt liber, nu mai fac parte din nicio instituție internațională cu tente globaliste și CV-ul meu îl vom reface cu o singură propoziție: „Sunt un om liber și suveran”.”, a declarat el la emisiunea lui Mădălin Ionescu.

Călin Georgescu a fost întrebat dacă este mason, iar fostul expert ONU în dezvoltare durabilă a negat, afirmând chiar că dezavuează această organizație. El a declarat că Alexandru Ioan Cuza a fost cel mai mare om politic român.

Întrebat ce înseamnă a se „iudi”, Călin Georgescu a explicat că se referă la trădare și trădători, așa cum Iuda L-a trădat pe Hristos, nicidecum la poporul evreu.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

„Pot fi masoni (membri ai Clubului de la Roma), dar nu are nicio legătură, nu e obligatoriu. Nu am nicio legătură cu masoneria, ba din contră, dezavuez această instituție. Ceea ce pot spune e că această instituție a fost cumpărată, iar astăzi nu poate fi decât o adunătură lamentabilă.

Instituția masonică astăzi nu are nicio legătură cu interesul național. La cum arată astăzi România, înseamnă că toți politicienii care sunt în masonerie, au trădat. Conștiința țării tale constă în suveranitatea țării tale și a ta ca individ”, a concluzionat el.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

4 COMENTARII

 1. “O adunatura lamentabila” care conduce din multe puncte de vedere toata lumea, omeneste vorbind. Din pacate pentru cei care inca mai cred ca, conspiratiile sint doar teorii, am ajuns dupa cum se poate vedea in aceste zile, sa traim nu “teoria conspiratiei” ci realitatea conspiratiei, cum bine spunea regretatul Mugur Vasiliu (care sint convins ca stia mai bine despre ce vorbeste decit mine sau altii). Da, este lamentabila ca si satana caruia ii slujesc, crezind ca vor reusi ceva… Dumnezeu cel in Treime este cel care avut, are si va avea vesnic ultimul cuvint. Nu stiu la ce s-a referit domnul Georgescu cind a spus “adunatura lamentabila”…

  • Nu cred, sincer. Cred că tot ce e la vedere, inclusiv masoneria, sunt de fațadă. Cei care conduc lumea s-au specializat, nu cred că au rămas la stadiul unei organizații din secolul XIX. Din cate stiu, Marian Vanghelie este mason. Vi se pare că el conduce ceva?

   • Masoneria este ierarhizata! Aia din varf nu spun totul celor de jos! Treaba se dezvaluie treptat! Cei de jos pot fi simplii guvizi ca Vanghelie care sunt folositi de organizatie in scopurile lor pe care numai cei de sus le stiu si nici chiar cei mai de sus! Sa nu uitam ca acestia se inchina diavolului si ca sunt in inselarea lui!
    Semnul distinctiv al masonilor este ca sunt murdariti cu pacatul homosexualitatii si a altor lucruri dinacestea murdare! De la ce nivel asta nu stiu sa va spun, dar gradele superioare se afla sigur in acest rahat!
    Antihrist va fi si el in acest rahat impreuna cu ei!
    Acestia sunt Sodoma si Egipt!

    Personal nu cred ce spune acest individ “cu intentii bune”! Nu cred ca poti iesi din organizatie o data ce ai intrat, iar tradarea se pedepseste intr-un singur fel: cu moartea! Ei silesc pe cei ce intra in cercul lor sa faca inainte de asta un juramant! Intelegeti?
    Juramantul ala trebuie calcat de cineva care vrea mantuirea, bineinteles trebuie sa iasa din organizatie pentru totdeauna si sa se lepede de toate invataturile si lucrurile lor si sa se uneasca cu Dumnezeul lui adevarat! NU mai este important daca este omorat sau chinuit! Astea sunt sperieturile diavolului! Hristos a inviat!

    Adevarul e ca acest “individ” chiar are figura de mason! Sa spuna ca Al. I. Cuza a fost cel mai mare om politic roman (Cuza a fost mason)…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate