luni, octombrie 2, 2023
ACTUALITATEBustul lui Mircea Vulcănescu rămâne în picioare! Consilierii locali de la PS...

Bustul lui Mircea Vulcănescu rămâne în picioare! Consilierii locali de la PS 2 au RESPINS hotărârea de demolare a monumentului dedicat marelui intelectual creștin

Bustul dedicat lui Mircea Vulcănescu rămâne în picioare, după ce consilierii locali ai Primăriei Sectorul 2 au votat împotriva hotărârii de demolare, propusă de PNL-istul Silviu Feroiu, R3media a aflat.

Consilierii locali au votat, în majoritate, pentru respingerea hotărârii de demolare, după ce, în timpul ședinței au ascultat pledoariile celor prezenți în număr foarte mare pentru apărarea memoriei marelui intelectual interbelic.

Conform surselor R3media, votul a fost secret: doar nouă consilieri au votat pentru „anularea” lui Vulcănescu, restul fiind împotrivă.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

În același timp, în fața Primăriei Sectorului 2 a fost un protest la care au participat câteva sute de persoane, inclusiv Claudiu Târziu, președintele Consiliului Național al AUR.

Inițiativa demolării bustului lui Mircea Vulcănescu a pornit, cel mai probabil, de la Institutul „Elie Wiesel”, prin intermediul Ministerului Afacerilor Interne (MAI). Este a doua tentativă eșuată, după cea din 2017.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

8 COMENTARII

  1. Institutul Elie Wiesel este in subordinea guvernului. Are 15+15=30 posturi. Ar trebui sa ne concentrăm să cerem să nu mai fie finanțat de stat, sau chiar să fie desființat. Ca să-și justifice salariile de atâția ani, fac numai prostii.

  2. Dacă vor veni niște oameni normali la putere ar trebui să desființeze de urgență această mizerie numită “Elie Wiesel”. Nu este la primul act antiromanesc.

    Hotărârea de demolare a căzut pentru că oamenii s-au implicat. Ar fi bine să se implice și pe viitor.

  3. Institutul „Elie Wiesel” este un adevarat Gestapo in Romania. Aceasta organizatie terorista trebuie desfintata iar membrii ei judecati si condamnati.

  4. E bine când totul se termină cu bine. Mă întreb câți consilieri locali sunt în total. 9 capete seci în funcții mari înseamnă destul de mult, dar tot e bine că voturile lor nu au fost decisive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate