ACTUALITATEBlack Lives Matter! Anglia, cea mai fanatică susținătoare a BLM, a pierdut...

Black Lives Matter! Anglia, cea mai fanatică susținătoare a BLM, a pierdut titlul european după ce toți jucătorii săi de culoare au ratat loviturile de la 11 metri

Echipa națională de fotbal a Italiei a devenit noua campioană a Europei după ce în finala Euro 2020 s-a impus la loviturile de departajare reprezentativa Angliei.

După 90 de minute, scorul a fost egal, 1-1. Întâi a marcat Anglia în minutul 2, prin Shaw, dar Italia a egalat meritat în 67 prin Bonucci.

Meciul a ajuns la loviturile de departajare, după nici în cele 30 minute de prelungiri nu s-a marcat.

La loviturile de la 11 metri, italienii au marcat de trei ori prin Berardi, Bonucci și Bernadeschi, în timp ce englezii de doar două ori prin Kane și Maguire.

Interesant este că toți cei trei jucători britanici care au ratat, Rashford, Sancho și Saka, sunt de culoare.

Mențiunea este importantă în contextul în care Anglia a fost singura națională care a ținut morțiș să îngenuncheze pe teren în fața mișcării marxiste BLM, la toate partidele.

Englezii au îngenuncheat chiar dacă au fost criticați de proprii fani înainte de începerea turneului final, iar la Euro au fost doar alte două echipe care au făcut acest gest la toate meciurile: Țara Galilor și Belgia.

Alte echipe, printre care și Italia, au îngenuncheat conjunctural sau deloc. În finală, Italia a îngenuncheat „din respect” pentru adversari, au declarat fotbaliștii peninsulari.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

5 COMENTARII

  1. …jucatori umflati cu pompa din interese financiare, iar talent aproape 0…ca si “marele” Mbappe, care a facut doar figuratie pe teren cu Franta la EURO…in general, fotbalul a devenit doar o afacere in care se intorc miliarde cu lopata, iar ca sport, ca spectacol, devine tot mai plictisitor si un fenomen tot mai politizat…de aceea prefer rugby-ul

  2. E evident pentru oricine ca portarul italienilor a facut-o intentionat. Eu, unul, il suspectam demult ca e rasist. Meciul ar trebui rejucat, federatia italiana amendata, iar portarul rasist suspendat pentru urmatoarele 3 meciuri, urmind ca ulterior, de fiecatre data cind intra pe teren, sa i se puna mina dreapta in ghips de la umar pina la degete. In plus, din motive de incluziune, diversity si equity, nationala italiana va avea in formatie cel putin o lesbiana cu sindrom Tourette, un gay alcoolic, nevrotic si cu SIDA, doi handicapati, unul fizic (nevazator) si un altul intelectual (IQ<50) si o negresa grasa de 200 de kile, in virsta de 70 de ani, pe postul de centru atacant.

  3. A lipsit calmul englezesc 🙂

    Studiile africane de la LSE sau Oxford de exemplu arată cum culturile africane încurajează temperamentul, energia, creativitatea și emoția.

    Ghinion!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate