ACTUALITATEBătaie de joc la UMF Carol Davila. Participarea studenților la deschiderea anului...

Bătaie de joc la UMF Carol Davila. Participarea studenților la deschiderea anului universitar e condiționată de certificatul verde și doar în limita a 70 de locuri

Studenții de la Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila din București sunt discriminați pe motiv de certificat verde încă de la deschiderea anului universitar.

Pe grupurile studențești ale Universității, inclusiv pe cele pentru boboci, Societatea Studenților în Medicină din București (SSMB) a distribuit o informare referitoare la desfășurarea evenimentului de deschidere a anului universitar.

Astfel, conform informării din online, la eveniment vor avea acces maxim 70 de persoane, chiar dacă desfășurarea acestuia o să fie în aer liber, respectarea măsurilor de prevenție printre care distanțarea socială și purtarea măștii de protecție fiind obligatorii.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Toți cei 70 de participanți la deschiderea anului universitar, înscriși pe un formular online pe modelul primul venit – primul servit, vor fi obligați să prezinte un certificat verde la deschiderea anului universitar.

De asemenea, participanților le este interzis să aibă asupra lor bagaje, ori să vină cu însoțitor.

Ceremonia va avea loc luni, 4 octombrie 2021, începând cu ora 09:00, desfășurându-se în curtea Facultății de Medicină.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...