joi, februarie 29, 2024
ACTUALITATEBătaie de joc la UMF Carol Davila. Participarea studenților la deschiderea anului...

Bătaie de joc la UMF Carol Davila. Participarea studenților la deschiderea anului universitar e condiționată de certificatul verde și doar în limita a 70 de locuri

Studenții de la Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila din București sunt discriminați pe motiv de certificat verde încă de la deschiderea anului universitar.

Pe grupurile studențești ale Universității, inclusiv pe cele pentru boboci, Societatea Studenților în Medicină din București (SSMB) a distribuit o informare referitoare la desfășurarea evenimentului de deschidere a anului universitar.

Astfel, conform informării din online, la eveniment vor avea acces maxim 70 de persoane, chiar dacă desfășurarea acestuia o să fie în aer liber, respectarea măsurilor de prevenție printre care distanțarea socială și purtarea măștii de protecție fiind obligatorii.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Toți cei 70 de participanți la deschiderea anului universitar, înscriși pe un formular online pe modelul primul venit – primul servit, vor fi obligați să prezinte un certificat verde la deschiderea anului universitar.

De asemenea, participanților le este interzis să aibă asupra lor bagaje, ori să vină cu însoțitor.

Ceremonia va avea loc luni, 4 octombrie 2021, începând cu ora 09:00, desfășurându-se în curtea Facultății de Medicină.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE