luni, decembrie 4, 2023
ACTUALITATEAvocatul Dan Chitic: Azi o revoltă populară precum cea din ‘89 a...

Avocatul Dan Chitic: Azi o revoltă populară precum cea din ‘89 a devenit imposibilă! Azi revolta populară din ‘89 a fost înfrântă! / Pentru acest text, facebook l-a sancționat după 3 minute

Avocatul Dan Chitic a marcat împlinirea a 31 de ani de la data de 22 decembrie 1989, atunci când revolta populară împotriva regimului lui Nicolae Ceaușescu a cuprins Bucureștiul.

El a publicat următorul mesaj pe facebook:

„Un 22 Decembrie trist

Acum 31 de ani Ceaușescu, un dictator egolatru, rudimentar și brutal, dar patriot, a fugit și 3 zile mai târziu a fost împușcat.
Ceaușescu a fost răsturnat de la putere (și) pentru ca romanii erau terorizați, înfometați și sărăciți, trăiau in frig și întuneric, SEcuritatea își spiona și controla cetățenii atât cât putea și controla justiția, bisericile erau demolate, cultura era ideologizată, presa era cenzurată și controlată de stat.
Dar Ceaușescu a și construit, a industrializat țara, exploatând propriile resurse și a lăsat-o fără datorii externe, bașca a lăsat câteva miliarde de dolari in bănci.

Acum, de 22 Decembrie, 31 de ani mai târziu, sute de mini-ceaușești, egolatri, rudimentari și brutali, dar trădători și antinaționali, au revenit la putere, împărțindu-și puterea in lupte intestine.

Și azi populația e terorizată, înfometată și sărăcită, trăiește in frig și întuneric, SEcuritatea își spionează și controlează populația la un nivel inimaginabil in ‘89, controlând autoritar justiția, bisericile sunt închise, cultura e ideologizată, iar presa e cenzurată și controlată de stat.
Ce s-a schimbat? După 31 de ani, Țara e dezindustrializată, a cedat toate resursele sale, are 110 miliarde euro datorie externă și se împrumuta cu 1000 de euro pe minut. In plus, decizia politica e externalizata – ambasadele devenind adevăratele centre de putere ale țării, Finanțele și economia sunt controlate de entități străine, familia a devenit un concept retrograd, tineretul e ros de vicii și de consumul de droguri, iar genul a devenit “fluid”.

Ce s-a mai schimbat in 31 de ani?
Poporul! Poporul a devenit o masa amorfă îndobitocită de propaganda culturală progresistă și de “confort”, temător, obedient și colaboraționist cu satrapii care ii guvernează in interesul altora.

Azi o revoltă populară precum cea din ‘89 a devenit imposibilă!

Azi revolta populară din ‘89 a fost înfrântă!

Dumnezeu și eroii din ‘89 să ne ierte!”

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Conform autorului, au trecut 3 minute până ce facebook l-a anunțat că timp de trei zile nu  mai poate comenta sau posta pe rețeaua de socializare. Facebook l-a acuzat că postarea respectivă „incită la ură”.(captură)

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate