duminică, mai 19, 2024
OPINIIAvocat Gheorghe Piperea: Eliberați-vă de cel viclean!

Avocat Gheorghe Piperea: Eliberați-vă de cel viclean!

La începutul plandemiei, planeta era terorizată cu chinezi care cădeau secerați pe stradă, cu oameni încuiați pe dinăuntru cu lacăte grele și cu orașe de zece milioane de oameni pustii. S-a dovedit a fi fals.

La fel, cu sicriele din Bergamo, Italia.

La începutul războiului din Ucraina, o TV din România a prezentat un joc video drept bătălia epică dintre ucraineni și ruși. Ca să fie jocul video mai credibil, erau în platou generalii cu mintea în rezervă, care comentau. A fost un fals penibil.

Când resturi de rachete ucrainene au căzut dincolo de granița cu Ucraina, pe teritoriul Poloniei, și au ucis doi fermieri, Reuters a dat asigurări că sunt rachete rusești. Lumea a fost la doi pași de al treilea război mondial. Lucrurile s-au calmat după ce s-a dovedit falsul. Nimeni de la Reuters, însă, nu a fost băgat la închisoare.

În vară, incendii de pădure din Grecia, puse de mână criminală, au fost prezentate ca efect al fierberii globale. Falsul a fost recunoscut oficial, dar narativul a rămas.

La două zile după atacurile teroriste din Israel au fost prezentate drept atacuri care anunță al treilea război mondial niște focuri de artificii dintr-un oraș algerian.

Ieri, o jurnalistă s-a pus pe burtă ca să relateze de sub ploaia de bombe, în timp ce în cadru au apărut bicicliști în șlapi și tricou.

În cazurile de mai sus, nu intervine niciun CNA, niciun fact checker, nicio instanță morală sau minister al adevărului pentru a opri cavalcada de știri false. Dacă teoriile conspirației vorbesc despre realități ascunse sau fantezii pure, fiind, de regulă, total inofensive, aceste știri sunt extrem de periculoase, aducând moarte, suferință, risc de război mondial și neîncredere totală în semeni.

Notă: în 2019 s-a semnat Trusted News Initiative. Marile TV, radio și ziare americane, plus rețelele de socializare, s-au înțeles ce trebuie să se înțeleagă prin informație de încredere, precum și cum să se mintă la unison pentru ca minciuna să fie credibilă, ba chiar obligatoriu îngurgitată de supuși. Prin imperialism cultural și economic, inițiativa americană a-a impus întregii lumi. Nimeni nu a mai mișcat în front. De aceea minciunile și “adevărurile” oficiale s-au impus ca informații sigure, de necombătut. De aceea știința a devenit religie: trusted science, settled science.

Poate că, în lipsa reacției cerberilor “adevărului” oficial, ar fi indicat să îi dăm noi pe mâna CNA și a justiției pe acești mercenari ai războiului informațional transformat în infotaiment.

Cum facem asta?

Simplu: nu trebuie decât să ne eliberăm de cel viclean!

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

4 COMENTARII

 1. dle avocat astea toate le stim, nu trebuie sa le “dezvaluiți” dvs.
  Mie să-mi dezvaluiți frauda asta: de ce numele meu si al dvs se scrie cu MAJUSCULE integral? De ce Romania este ROMANIA???
  Ce reprezintă Certificatul de Naștere (care arata ca un certificat de acțiuni) si CNP ????
  Pană nu explicati toate astea public SUNTET!I O FRAUDĂ si parte din sistem!
  Multă sănatate!

 2. Vă spun un mare secret! Tot ce trebuie să faceți este să vă rugați Fiului Lui Dumnezeu, Iisus Hristos pentru Adevăr! Și-L veți ști! La orice știre pe care o veți citi veți simți dacă e adevărata sau nu! Tot ce se întâmplă în zilele noastre este false-flag, nu e totul minciună dar totul e construit să fie înțeles într-un anume fel: vestul e bun, estul e rău, doar vestul e capabil să ne scape de est, de moarte, de sărăcie etc. Trebuie doar să ascultați fără cârtire de vest! De fapt și de drept vestul nu dă doi bani nici pe Israel, nici pe Palestina, nici pe Ucraina și sigur nici pe România. Vestul vrea un singur lucru, să fie dumnezeu peste oameni! In realitate și estul e la fel! Dragii mei, nu avem unde să ne ducem! In est e la fel ca in vest. Avem de ales doar între a muri în luptă sau a muri în genunchi. Spuneți NU încercării continue din ultimii 3 ani de a ni se suspenda drepturile! Spuneți NU tratamentelor experimentale, NU identității digitale, NU cenzurii, NU insectelor in alimente, NU dispariției banilor cash! Nu vă lăsați momiți de comoditate, acceptând robia demonilor care conduc această țară și lume, sunt lucruri mai importante ce pot fi pierdute decât viața trupească! Matei cap 10 vs 28 “Nu vă temeţi de cei ce ucid trupul, dar care nu pot ucide sufletul; ci temeţi-vă mai degrabă de Cel ce poate să piardă şi sufletul, şi trupul în gheenă.” Temeti-va de Dumnezeu! Faceți voia Lui! Împliniți Decalogul! Amin!

 3. “cu chinezi care cădeau secerați pe stradă”
  -dl. av. e negationist convins,nu putea uita,
  desigur ca cileacu/digi24 i-a reamintit.
  nu stim de ce dl. apucat nu si-a amintit ca dr. Emilian Imbri anuntza
  Dictatura Medicala:
  doar au stat cot-la-cot saptamana trecuta in studiolul realitateaTV, in direct!

  https://postimg.cc/87LRNhbm

  “the guardian” tot anuntza an de an
  2012-2019 prin acelasi editor/corespondent pt. sanatate
  ca “spitalele sint pline si dau pe afara”
  din cauza de gripa….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE