ACTUALITATEAv. Gheorghe Piperea spune că există un plan pentru reintroducerea restricțiilor de...

Av. Gheorghe Piperea spune că există un plan pentru reintroducerea restricțiilor de la 1 aprilie

Avocatul Gheorghe Piperea susține că autoritățile au un plan prin care să reintroducă restricțiile în societate începând cu 1 aprilie.

Conform acestuia, ar exista un plan privind aceste revenirea la restricții, pentru că au rămas foarte multe vaccinuri nefolosite.

„Nostalgicii după vremurile bune în care se puteau simți superiori pe motiv că dețin cod QR și poartă botniță „responsabilă” se pot bucura – Arahat a zis că se revine la plandemie din 1 aprilie.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis (alergie la praf, polen, venin) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Nu e păcăleală, e plan.

E multă marfă pe stoc, și nu se cade să se risipească mândrețe de ser experimental și de cârpă acoperitoare facială. Plus că perspectiva finalului războiului îi lasă pe apostolii plandemiei descoperiți pe partea de răspundere civilă și penală pentru crimele și delictele din plandemie, comise la adăpostul stării de urgență/alertă.

Nu se știe cum s-or descurca măreții noștri „luptători” contra plandemiei față de valul tot mai mare de refugiați, care nu sunt nici testați, nici „imunizați”, sau cu banii necesari hămesitelor bugete arahatieni, sau cu cerințele de capital al băncilor necesare unei noi înghețări a ratelor la credite, ori cu forța de muncă necesară în agricultură (materie primă alimentară de la ruși și ucraineni nu mai e, pe motiv de embargo și, respectiv, război), cu turismul și cu sectorul IMM care păreau eliberate, în sfârșit, cu copiii care păreau descătușați, în sfârșit, cu regresul cognitiv care părea, stopat, în sfârșit …

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar  Zeontal, pulbere dentara, cu continut de 100% pulbere de zeolit natural și vei contribui la susținerea siteului R3media

Dar nu-i bai, găsește Câțu supermanu’ o soluție magică.

PS Am fost în mall, de 2 ori, fără acoperitoare facială. La cinema era sala plină, ca pe vremuri. Cam unul din zece spectatori avea botniță – de obicei, cuplurile sub 35 de ani. Mi-am luat și nește chestii de la magazin – vânzătoarele nu au acoperitoare facială, supervaizorii, da. Evident, am fost de multe ori în instanță. Judecătorii nu au cârpa de față, grefierele și jandarmii, da. De aici concluzia că cei mai plângăcioși după captivitate sunt „șăfii” mici de instituții sau prăvălii și îndoctrinații digitali ai „luptei” cu plandemia.

PPS A fost frumos să fim „umpic” în libertate. N-am prea fost „revergorați” de entuziasmul normalității, deci înapoi în staul, zise Arahat & Fauci”, a scris Piperea pe Facebook.

România a ieșit din „starea de alertă” pe 8 martie, după doi ani de la instaurare.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

  1. nici sa ne intoarcem la depravarea dinainte de capvid nu e bine, am auzit ca sar dopurile la sampanii si sutienele la dansatoare in cluburi. oamenii n-au inteles nimic

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate