joi, mai 23, 2024
ACTUALITATEVIDEO | H. D. Hartmann, manifest privind destinul României: Să le spunem...

VIDEO | H. D. Hartmann, manifest privind destinul României: Să le spunem copiilor că normalitatea naturii este cea care decide frumusețea umană și nu invers

În cea mai recentă ediție a emisiunii Marius Tucă Show, profilerul H. D. Hartmann a explicat care este destinul României în perioada zbuciumată prin care trece planeta în acești ani, de la pandemia de coronavirus, la războiul din Ucraina, iar acum la războiul dintre Israel și gruparea teroristă Hamas.

„Destinul României este scris între două mari ziduri, între zidul eternității Ierusalimului și zidul cetății eterne al Romei. Noi suntem între cele două. Din cele două, noi ne tragem seva constructoare. Oamenii trebuie să-și ia în mână destinul personal.

Oamenii trebuie să le spună copiilor lor că normalitatea naturii este cea care decide frumusețea umană și nu invers. Natura ne impune normalitatea. Cum s-ar face asta? Prin rejectarea falsului pe care îl vedem astăzi, prin reintroducerea autorității parentale care a dispărut“, a spus profilerul.

În opinia lui Hartmann, „nu mai există respect, iar facultățile nu sunt ale studenților, sunt ale profesorilor“.

„Eu le-am spus și copiilor mei și cu toate că s-au supărat, au înțeles mult mai târziu. A face facultatea nu este un drept, este un privilegiu. Și știți de ce? Pentru că facultatea este plătită de noi, din taxele noastre“, a explicat H. D. Hartmann.

„Noi avem facultăți de medicină private, noi avem o facultate de medicină privată. Ce este aceasta? Statul român are facultăți de medicină de stat de foarte bună calitate. Cele mai importante lucruri țin de educație, țin de identitate, țin de chestiuni legate de familie, autoritate, credință”, a spus H. D. Hartmann în emisiunea „Marius Tucă Show”.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

2 COMENTARII

  1. Un hohot homeric de râs! 🙂

    Trimiteți-l pe d-l High Definition OmTare să citească „The Greanville Post”:

    https://www.greanvillepost.com/

    Stânga americană urlă de decenii ceea ce el „descoperă” acum, ca venind de nicăieri!

    Oricum, epocal! Adie vântul schimbării, ies pocăiții cu confesiuni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE